Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021, 22:17

Filip Manojlović se vratio u srpski fudbal, nova adresa - Subotica

Ugovor potpisan do kraja 2023. godine

Nekadašnji zlatni orlić postao je Plavi golub. Posle četiri godine u inostranstvu Filip Manojlović se vratio u srpski fudbal.

Nova adresa nekadašnjeg golmana zlatne reprezentacije sa Novog Zelanda je subotički Spartak. Ugovor je potpisan na dve i po godine, do kraja 2023. Konkurencija za mesto pred golom na severu zemlje se sada dobro zaoštrila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Manojlović se vraća u Superligu da oživi karijeru, da se vrati na nekadašnji nivo, na kojem je bio kada je iz Crvene zvezde odlazio u Primeru, u Hetafe 2017. godine. Tada su crveno-beli inkasirali 1.000.000 evra za taj transfer.

Ipak, nije uspeo Filip da se nametne u Hetafeu, nije branio nijednu utakmicu, pa je 2019. otišao u Panionios na pozajmicu, gde je skupio osam nastupa u prvenstvu Grčke.

Poslednji klub u kojem je bio srpski golman je UD Sanse u trećoj ligi Španije.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.