Felaini nasmejao fudbalski svet

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Felaini nasmejao fudbalski svet

Pristrasnost Belgijanca na nivou!

Ako gledamo istoriju, jasno je da je Junajted trofejniji klub od Sitija, ali ako gledamo sadašnjost, ono što je Felaini izjavio nema nikakvih dodira sa onim što se stvarno događa u realnosti.

Siti je prošle sezone demonstrirao svoju moć u Premijer ligi, Pep Gvardiola i njegov tim su porušili sve moguće rekorde, a nastavili su u istom ritmu i ove sezone. Nedavno su pobedili Mančester junajted u gradskom derbiju sa 3:1, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali ono što smo imali prilike da gledamo na ovom meču je igra "mačke i miša". Siti je delovao toliko moćno, imali smo utisak da mogu da postignu gol kad god požele, a kada se pogleda onaj poslednji gol, jasno je zašto se ne dovodi u pitanje ko je trenutno bolji tim.

Ipak, Felaini ne misli tako. On se slaže da Siti ima dobru ekipu i da igraju lepo, ali misli da oni nisu toliko lošiji od njih. Smatra da je trenutna razlika od 12 bodova nerealna i da je realna razlika između ovih timova vrlo mala!

Takođe, Felaini je istakao da jedva čeka novi derbi kako bi se "osvetili" Građanima. On smatra da mart nije daleko i da njegov tim može da pobedi Mančester siti.

Za kraj, tridesetogodišnji vezista je rekao da možda neće osvojiti titulu ove godine, ali da će se već naredne boriti za istu!

Da li je Felaini možda malo preterao? Razlika se videla i u derbiju, a i teško da je Junajted izgubio toliko poena kako no kaže, "nezasluženo".
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.