FSS iznenadio odabirom novog selektora mlade reprezentacije!

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2023, 03:30

FSS iznenadio odabirom novog selektora mlade reprezentacije!

Prethodnih dana se mnogo spekulisalo oko toga ko će biti novi selektor mlade reprezentacije Srbije, brojna trenerska imena su se dovodila u vezu sa ovom pozicijom, a Fudbalski savez Srbije je prilično iznenadio sa odabirom. Sportski Žurnal prenosi da će Dušan Đorđević biti selektor „orlića“.
Dušan Đorđević biće 30. maja na sednici Izvršnog odbora FSS imenovan za selektora mlade reprezentacije Srbije do 21 godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Konačni dogovor sa doskorašnjim trenerom Napretka, ranije Radnika, Čukaričkog i IMT-a, postignut je juče.
Bilo je još kandidata za prvog stručnjaka našeg državnog tima do 21 godine, ali je presudila želja pre svih Nikole Lazetića, direktora mlađih reprezentativnih selekcija, da se poverenje ukaže Đorđeviću. 
Debi na klupi „orlića“ novi selektor imaće polovinom juna na prijateljskoj utakmici, rival se još traži.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.