FS Kameruna kaznio Etoa sa 15 utakmica neigranja

Izvor: Blic, 17.Dec.2011, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FS Kameruna kaznio Etoa sa 15 utakmica neigranja

Fudbalski savez Kameruna kaznio je kapitena "lavova" Samjuela Etoa sa 15 utakmica neigranja zbog njegove uloge u bojkotu reprezentacije zbog čega je otkazan prijateljski meč sa Alžirom.

Iako se prvo pojavila informacija da je kažnjen sa sedam utakmica, Eto je dobio još strožiju kaznu. Reprezentativci Kameruna su štrajkovali zbog neisplaćenih bonusa na turniru u Maroku. Eto ima deset dana da se žali na odluku nacionalnog saveza.

Zamenik kapitena Enoh Ejong >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kažnjen sa dva meča neigranja, dok će levi bek Totenhema Benoa Asu-Ekoto morati da plati skoro 2.000 dolara.

FS Kameruna istakao je na zvaničnom sajtu da je Eto kažnjen zbog narušavanja internog kodeksa nacionalnog tima, koji se odnosi na lojalnost.

Kamerun nije uspeo da se plasira na afrički Kup nacija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.