FK Radnički: Mi se bavimo fudbalom, a ne kvotama

Izvor: Vesti-online.com, 13.Maj.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Radnički: Mi se bavimo fudbalom, a ne kvotama

Predsednik Sindikata fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica prilično je uzburkao fudbalsku javnost informacijom koju je podelio na tviteru u vezi sa utakmicom 5. kola plej-ofa Superlige Srbije. Naime, "bukmejkeri" kao velikog favorita na ovaom meču vide goste iako je domaći tim bolje plasiran na tabeli i igra pred svojim navijačima.

Utakmica je na programu u subotu od 19 sati i videćemo kakav će biti razvoj događaja. Međutim, da bi predupredili bilo kakva nagađanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nišlije su se oglasile saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Zbog negativnih komentara Mirka Poledice u medijima u kojima se spominje večerašnja utakmica u kontekstu nerealnih kvota u kladionicama uprava FK Radničkog ističe da se ovaj klub bavi fudbalom, a ne kvotama, koje uostalom određuju kladionice.

Ovo je još jedan napad na niški klub, jer je očigledno da mnoge boli naš uspeh i ne mogu da nam oproste što smo uspeli u onom o čemu drugi samo sanjaju. Uostalom, komentari na račun večerašnje utakmice na tendenciozan i maliciozan način pokušavaju da umanje i omalovaže višemesečni trud Radničkog, na čelu sa novom upravom, da se niški klub spasi i dovede do evropskog takmičenja. Kada se govori o kladionicama i kvotama naglasili bismo i da su prognoze pre nekoliko meseci, kada je nova uprava preuzela Radnički, bile da će se klub ugasiti, ali u kratkom vremenskom roku velikim ulaganjima u sport i igru uspeli smo da izbegnemo finansijski krah i sada se borimo za ulazak u Evropu.

Nas ne interesuju kladionice i kvote i ovom prilikom molimo sve kladinoničare da izbace Radnički iz svih budućih ponuda za klađenje, kako zlonamernici poput Mirka Poledice ne bi na ovaj način pokušavali da nas sabotiraju na našem putu ka Evopi. Podsetićemo i da je slična situacija sa kvotama bila i uoči gostovanja u Lučanima, pa je Radnički izgubio od Mladosti. Nećemo dozvoliti da se manipuliše raznom statistikom kako bi se Radnički prikazao u što negativnijem kontekstu.

Smatramo da je ovo još jedan pritisak na nas, kako bi pokušali da nas indisponiraju uoči večerašnjeg gostovanja. Radnički uvek ide na pobedu, nezavisno od toga sa kim igra, ili da li je domaćin ili gost. Tako će biti i večeras, ali i u predstojećim utakmicama sa Partizanom i Crvenom zvezdom - piše u saopštenju FK Radnički.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saopštenje Radničkog: "Bavimo se fudbalom, ne kvotama"

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2017

Fudbalski klub Radnički iz Niša nije mogao a da ne odgovori na tvit Mirka Poledice, predsednika sindikata "Nezavisnosti"...Mirko Poledica je juče uzburkao javnost, upitao je sve kako je moguće da kvota na Vojvodinu u meču protiv Radničkog iz Niša bude 5,50, a na Radnički iz Niša 1,6...Ova objava...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.