FA optužio Bartona za nasilničko ponašanje

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2010, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FA optužio Bartona za nasilničko ponašanje

Fudbalski savez Engleska (FA) optužio je fudbalera Njukasla Džoija Bartona za nasilničko ponašanje, pošto je tokom utakmice udario protivničkog igrača.
Barton je tokom sinoćnje utakmice sa Blekburnom pesnicom u grudi udario Mortena Gamsta Pedersena, nakon čega se igrač srušio na travu. Blekburn je pobedio na Sent Džejms >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << parku sa 2:1.
Sudija Majkl Džons nije video incident, ali je FA na osnovu pregledanog video snimka optužio Bartona za nasilničko ponašanje.
- Fudbaler Njukasla Džoi Barton je optužen za nasilničko ponašanje zbog incidenta na utakmici sa Blekburnom - navodi se u saopštenju FA.
Barton do sutra popodne ima pravo žalbe. Ako prizna krivicu dobiće uobičajenu kaznu - tri utakmice suspenzije, a ako odluči da se održi saslušanje i izgubi, mogao bi duže da pauzira.
Barton je u karijeri imao velikih problema sa ponašanjem. U maju 2007. godine, dok je igrao za Mančester siti, na treningu je napao saigrača Osmana Daboa, zbog čega je bio suspendovan i novčano kažnjen.
On je iste godine napao dve osobe u restoranu Mekdonalds, zbog čega je osuđen na šestomesečnu kaznu zatvora. Barton je priznao krivicu a u zatvoru je proveo 77 dana.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barton udario Pedersena (video)

Izvor: B92, 11.Nov.2010

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) optužila je fudbalera Njukasla Džoija Bartona za nasilničko ponašanje zbog udaranja Mortena Gamsta Pedersena iz Blekburna...Barton je u sredu na "Sent Džejms Parku" u porazu Njukasl (2:1) u 12. kolu engleske Premijer lige, pesnicom u grudi Pedersena, koji je posle...

Nastavak na B92...

Barton prihvatio optužbe i izvinio se Pedersenu

Izvor: Blic, 12.Nov.2010, 00:35

Fudbaler Njukasla Džoi Barton prihvatio je danas optužbe Fudbalskog saveza (FA) za nasilničko ponašanje i izvinio se igraču Blekburna Mortenu Gamstu Pedersenu jer ga je udario tokom utakmice..Barton će biti suspendovan na tri utakmice. FA ga je optužio za nedolično ponašanje jer je na sinoćnjoj...

Nastavak na Blic...

Očekivana kazna za Bartona

Izvor: S media, 12.Nov.2010

Disciplinska komisija Fudbalske asocijacije Engleske kaznila je Džoija Bartona sa tri utakmice suspenzije zbog udaranja Mortena Gamsta Pedersena u susretu sa Blekburnom...Fudbaler Njukasla je, u trenutku kada sudija nije gledao, pesnicom udario Norvežanina u grudi, a kazna nije veća jer je Barton...

Nastavak na S media...

Džoi Barton: Agresija je moja prirodna reakcija

Izvor: Blic, 12.Nov.2010

Fudbaler Njukasla Džoi Barton je nakon udaranja Mortena Gamsta Pedersena priznao da vodi konstantnu borbu sa svojim instinktima dok je na terenu i da mu je teško da ostane smiren...Problematični igrač je žestoko odreagovao na jedan bezazlen sudar ramenima i fudbalera Blekburna je pesnicom udario...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.