Ekspresno, Čelsi osigurao mladu nadu!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekspresno, Čelsi osigurao mladu nadu!

Akademac se u potpunosti nametnuo svom treneru.

"Plavci" su usled dobro poznatih problema tokom leta morali manje više da se oslone na svoju školu tokom prvog dela sezone. Ispostavilo se kao pun pogodak!

Lampardovi puleni igraju dopadljiv, ofanzivni fudbal. Videćemo kog će Čelsi dovesti tokom januara posle ukidanja transfer zabrane, ali Ris Džejms će biti na "Stamford Bridžu" i u narednim sezonama.

Dvadesetogodišnji desni bek je imao ugovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << do 2022. godine, sada mu je saradnja produžena za još tri godine tako da će zasigurno biti još pet godina u Londonu.

Akademac "plavaca" je ove sezone zabeležio 11 nastupa u Premijer ligi sa dve zabeležene asistencije dok je u Ligi šampiona na četiri utakmice postigao i jedan gol.

2 0 2 5

Congratulations, @ReeceJames_24! 👏

— Chelsea FC (@ChelseaFC) January 16, 2020
Pogledaj vesti o: Fudbal,   London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.