Džerard novi trener saudijskog Al-Etifaka VIDEO

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 19:05

Džerard novi trener saudijskog Al-Etifaka VIDEO

Bivši engleski fudbalski reprezentativac Stiven Džerard novi je trener saudijskog Al-Etifaka, preneo je "BBC".

Džerard je u junu posetio Saudijsku Arabiju, ali je tada izjavio da neće prihvatiti potencijalnu ponudu.

Bivši kapiten Liverpula je bez posla od oktobra prošle godine, kada je dobio otkaz u Aston Vili.

Al-Etifak je prošle sezone završio na sedmom mestu saudijske Pro lige, sa 35 bodova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaostatka za šampionom Al-Itihadom.

Džerardu je igračku karijeru završio 2016. godine, a njegov prvi trenerski posao bio je u škotskom Rendžersu, sa kojim je osvojio i titulu prvaka Škotske.

Nakon Rendžersa postaje trener Aston Vile u novembru 2021. godine, ali je dobio otkaz nakon što je u 40 utakmica zabeležio 13 pobeda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAUDIJCI NE ŽELE DA SE ZAUSTAVE: Legendarni Englez je novi trener Al-Etifaka! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2023

Popularni ‘Stivi Dži’ je ipak prihvatio ponudu! Nekadašnji engleski reprezentativac, a sada mladi trener, Stiven Džerard, novi je šef stručnog štaba Al-Etifaka iz Saudijske Arabije. Where legends are found ❤️💚 We’re thrilled to announce Steven Gerrard is our new head coach ✍️#GerrardEttifaqi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.