Džeko traži od Sitija 210.000 evra nedeljno

Izvor: Blic, 02.Jan.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko traži od Sitija 210.000 evra nedeljno

Edin Džeko, najtraženiji napadač na fudbalskom tržištu, blizu je prelaska u Mančester siti, ali su njegovi zahtevi ipak naterali bogataše sa Istlendsa da se zamisle.

"Građani" su spremili 35 miliona funti za Volfsbrug, a igraču su ponudili nedeljnu platu 140.000 evra. "Vukovi" takvu ponudu ne mogu da odbiju, ali Džeko želi da mu plata bude veća za čak 70.000 evra.

Iako su pregovori zbog toga na kratko obustavljeni, vlasnik Sitija je poslao nove pregovarače >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i uvećao ponudu za 60.000 evra, a sve zbog toga što se šuška da je Juventus spreman da uskoči u trku i ispuni zahteve obe strane.

Što se tiče Volfsburga, oni zadovoljno trljaju ruke jer su pre Svetskog prvenstva uporno odbijali skoro dvostruko niže ponude, a trener Stiv Meklaren je poručio upravi Sitija da Džeko vredi svaku paru.

"Nema sumnje da kupuju prvoklasnog igrača. Mislim da je on jedan od najboljih napadača u Evropi", rekao je Meklaren.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džeko (ne)dolazi u Siti

Izvor: RTS, 02.Jan.2011

Iako je bilo pitanje vremena kada će Džeko pristati na ponudu Mančester sitija da pređe u njihove redove, pred samu novu godinu, ceo transfer je bio na ivici propasti. U poslednjem trenutku predsednik Sitija otputovao u Nemačku da bosanskom internacionalcu ponudi bolji ugovor...Manćini je već...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.