Izvor: JUGpress.com, 16.Apr.2024, 10:34

Donja Lomnica se vratila na pobednički kolosek

VLASOTINCE-LESKOVAC
Kako se bliži kraju prtvenstvena trka sve je izvesnije da će pobednička titula šampiona naći u rukama fudbalera Donje Lomnice iz istoimenog sela u vlasotinačkoj opštini.
U posebno lepom ambijentu na brdu Gradac iznad Konopnice vrlo važnu pobedu od 0:1 izvojevali su Gornjolomničani i tako praktično zacementirali čelnu poziciju sa nadom da je nikom ne propuste do kraja prvenstvene trke. Fudbaleri Budućnosti iz Orašja iako se nalaze pri samom vrhu tabele sa mnogo razloga brinu za svoju fudbalsku budućnost, jer jedva uspevaju da namaknu potreban broj igrača kako bi mogli da odigraju neku svoju utakmicu.
Takve probleme...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.