Dobro došao nazad, doktore! Rojsova magija je nedostajala Obamejanu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro došao nazad, doktore! Rojsova magija je nedostajala Obamejanu! (VIDEO)

Het-trik u asistencijama najboljeg igrača Milionera, ali i prava majstorija u 68. minutu

Vratio se pre nedelju i po dana posle šest meseci pauze i odma demonstrirao svo svoje fudbalsko umeće. Marko Rojs je podsetio sve ljubilje fudbalske igre kakav je fudbalski majstor, za nešto više od sat vremena derbija između Dortmunda i Menhengladbaha namestio je tri gola svog tima, ali je poslednja bila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pravo fudbalsko remek delo.

Njegovom povratku u pravu formu najviše razloga da se raduje Pjer Emerik Obamejan, koji će sada biti još efikasniji, ali pre svega Tomas Tuhel, jer će Borusija sada biti još ozbiljniji kandidat za šampionsku titulu.

Rojsa je Vestfalen pozdravio gromoglasnim aplauzom prilikom izlaska iz igre, a Tuhel je na taj način sačuvao snagu svom najboljem igraču za dalje pohode u nastavku sezone.

Ousmane Dembele - Marco Reus - Aubameyang.

Le Football c'est simple, le Football c'est beau. #BVBBMG pic.twitter.com/YKM26vSj08

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.