Izvor: Tech-Lifestyle.com, 04.Jul.2016, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra TV slika – veće iskustvo gledanja fudbala

Čak polovina muškaraca u Evropi fudbal gleda tri i više puta nedeljno, a najviše ih nervira kada ne mogu da raspoznaju ko je koji igrač na terenu. Petina Evropljana godišnje provede više od 468 sati u gledanju fudbala, što predstavlja 62 radna dana koja se utroše na praćenje ovog sporta. Upravo zato, nije iznenađujući podatak da skoro polovina ispitanika planira da kupi novi televizor specijalno da bi pratila najvažnije sportske događaje ovog leta. Ovo je rezultat istraživanja koje je sprovela kompanija Samsung kako bi proverila da li popularnost fudbala utiče na kupovinu TV uređaja.
Tokom godina, fudbal i fudbaleri su se promenili. Igrači su pod sve budnijim okom javnosti, koja ih posmatra iz svakog ugla – od komentatora koji analiziraju njihove veštine, do gledalaca koji raspravljaju o njihovom stilu. Frizure su se promenile, od čirokana do punđica; veštine su se razvile, od driblanja do rabone; a proslava gola je napredovala od jednostavnog podizanja prsta, do koreografski savršenih robotskih pokreta.
Ispunjavajući želje onih koji žele dobro da vide igrače iz svih uglova i da nikada ne propuste ni jedan važan momenat, Samsung je predstavio najnoviju liniju SUHD TV uređaja koji donose kvalitet slike bez premca sa Quantum dot tehnologijom kvantnog piksela, ultra crnom TV pločom i HDR osvetljenošću od 1000 nita.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.