Djukić: Očekujem evropski fudbal i pobedu svog tima

Izvor: Beta, 26.Avg.2017, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djukić: Očekujem evropski fudbal i pobedu svog tima

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je danas da na predstojećem "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde očekuje evropski fudbal i pobedu svog tima."Mislim da ovaj 155. 'večiti' derbi dolazi u lepom momentu po srpski fudbal, kada su se obe ekipe plasirale u Ligu Evropa. Ne može biti bolji momenat. Euforija je na obe strane, a videćemo ko je bolji u ovom prelepom trenutku. Siguran da ćemo videti jedan evropski spektakl, lepu igru", rekao je Djukić novinarima na stadionu Partizana.Crno-beli gostovaće sutra Zvezdi u 155. "večitom" derbiju na stadionu "Rajko Mitić" u sedmom kolu Super lige Srbije."Nadam se da ćemo videti ...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas je derbi!

Izvor: B92, 27.Avg.2017, 08:48

Nedeljni 155. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana na stadionu Rajko Mitić primakao se i stigao tiho, u senci evropskih mečeva dva kluba (19 sati).

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.