Đampaolo objasnio - Milan igra lep fudbal!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2019, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đampaolo objasnio - Milan igra lep fudbal!

Italijanski trener pod velikim pritiskom nakon novog neuspeha.

Milan se trenutno nalazi na trinaestoj poziciji Serije A, u šestom kolu dočekuju Fiorentinu koja je u prošlom kolu došla do prve pobede u tekućoj sezoni. Ovo će biti veliki ispit za obe ekipe, ali posebno za trenera "rosonera", poraz u Torinu od strane "bikova" se mora što pre zaboraviti.

Milan je poveo golom Pjonteka iz penala, ali je Beloti sa dva sjajna gola u drugom delu igre ipak doneo pobedu svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << timu.

"Jedina loša stvar koju smo napravili u Torinu jeste što nismo 'ubili' utakmicu kada smo imali svoje šanse, ali je igra pokazala da smo na pravom putu. Uživao sam u većini utakmice, igrali smo lep fudbal a tim je pokazivao samopouzdanje"

"Imali smo svoje šanse, ali nismo bili precizni u finišu naših akcija. Verujem da sa formacijom 4-3-3, Pjontekom napred i Leaom koji može da pravi probleme na levoj strani imamo kalibra za postizanje golova. Svaka utakmica je teška i na mentalnom nivou ključna, zato moramo poštovati naše protivnike i dati sve od sebe, ne smemo misliti da smo uradili dovoljno", izjavio je Đampaolo.

Velika bura se digla u Milanu posle pomenutog neuspeha, ali su vodeći ljudi ipak izjavili da veruju u svog trenera, na Đampaolu je da to vrati rezultatima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.