Dešan: Još niko nije pronašao recept za Ronalda

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dešan: "Još niko nije pronašao recept za Ronalda"

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan rekao je danas, uoči sutrašnjeg finala Evropskog prvenstva, da nijedna ekipa do sada nije našla recept kako da zaustavi najveću zvezdu Portugala, Kristijana Ronalda.

"Ako postoji anti-Ronaldo plan, niko još nije pronašao recept", rekao je Dešan na konferenciji za novinare.

"On je vrhunski igrač, posebno je jak u skoku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ne samo da ima odličan odraz, nego se i zadržava u vazduhu... Bilo bi sjajno ako ga neutrališemo, moramo da ograničimo njegov uticaj. Biće to važno uraditi sutra", dodao je selektor Francuske.

Fudbalske reprezentacije Francuske i Portugala sastaju se sutra u Sen Deniju u 21h , u finalu Evropskog prvenstva.

Francuska će sutra igrati svoje treće finale na evropskim prvenstvima i boriće se za treću titulu šampiona. Portugal, s druge strane, igra svoje drugo finale i pokušaće da osvoji prvi trofej šampiona Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.