Derbi na Tumbi pripao Olimpijakosu (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 20:56

Derbi na "Tumbi" pripao Olimpijakosu (video)

Trijumfalan povratak za tim iz Pireja.

Ponovo se igra fudbal i u Grčkoj, na samom startu odigran je derbi u Solunu, Olimpijakos je kao gost savladao PAOK sa 0:1 (0:1).

Već u sedmom minutu je El Arabi zatresao mrežu domaćeg sastava, ali se gosti nisu dugo radovali.

Usledila je provera regularnosti pogotka, iz VAR sobe je doneta odluka da se pogodak Olija poništi.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << već u 23. minutu nije bilo dileme, greška odbrane PAOK-a, Valbuena je proleteo po desnoj strani, potom je ubacio loptu pred gol rivala, gde je na pravom mestu bio El Arabi, kojeg ovoga puta ništa nije moglo da se preči da se upiše u listu strelaca, 1:0 za goste iz Pireja.

Samo sedam minuta kasnije prilika za Masurasa da uveća prednost gostiju, ali je Pashalakis sjajno intervenisao i sprečio ga da se upiše u listu strelaca.

U nadoknadi vremena prvog poluvremena dobra prilika za domaći sastav, Vijeirinja je tukao slobodnog udarca, ali je Žose Sa uspeo da interveniše.

Otišlo se na odmor bez promene rezultata, do kraja nije bilo izglednijih prilika, domaćin je bio nešto bolji, ali nedovoljno da bi se dokopao bodova, tri boda su završila u Pireju.

U dresu Olimpijakosa je poslednjih 20ak minuta na terenu proveo srpski fudbaler Lazar Ranđelović.

Olimpijakos se tako dodatno odlepio na čelu tabele sa 17 bodova više od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vranješ akter novog incidenta, davio ga saigrač?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020

Utakmica je završena ''miroljubivim'' rezultatom, ali tokom meča bilo je burno u ekipi AEK-a...Dva derbija odigrana su večeras u 27. kolu šampionata Grčke, u okviru plej-of zone...Preneli smo ranije večeras da je Olimpijakos kao gost savladao ekipu PAOK-a sa 1:0 i uvećao prednost na vrhu tabele...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.