De Laurentis: Mečevi su predugački, uništavamo fudbal

Izvor: B92, 26.Okt.2018, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Laurentis: Mečevi su predugački, uništavamo fudbal

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis izjavio je da UEFA i FIFA treba što pre da naprave drastične promene ili će fudbal biti uništen.

De Laurentis smatra da je 90 minuta igre previše dugo i da će uskoro postati previše zastareo mlađim generacijama koje tek dolaze.

Pritom smatrajući da se time gubi uzbuđenje u brojnim mečevima. Italijan smatra da skraćivanje vremena igre može pozivitno da utiče i na navijače.

"Videćete da za osam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godina decu koja su tek rođena neće biti briga za fudbal. Fudbal je važna industrija, bez kočnica koje predstavljaju FIFA i UEFA u koji se vraćaju u antičko doba, imali bi još veću vrednost fudbala. Naša je greška, mi smo stari idioti. Postoje dosadne i predugačke igre zbog kojih vam dođe da zaspite" ,istakao je De Laurentis.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.