Dačić osudio incidente i pozvao na suzdržanost

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić osudio incidente i pozvao na suzdržanost

Publika na stadionu tokom utakmice je ispuštala majmunske krike, a Fudbalski savez Engleske, britansko Ministarstvo sporta i premijer pozvali su Evropsku fudbalsku uniju (UEFA) da strogo kazni Srbiju zbog rasizma

BEOGRAD - Premijer Srbije Ivica Dačić osudio je danas incidente na fudbalskoj utakmici u Kruševcu i zatražio od javnosti da ne kvalifikuje "paušalno" incident kao rasistički, dok se ne završi istraga.

Kako je preneo RTS, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dačić je naredio intenzivno prikupljanje "svih činjenica" o incidentu posle utakmice mladih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu i zatražio da celokupna javnost ne ocenjuje paušalno incident kao rasistički dok se istraga ne završi.

Po završetku sinoćnje utakmice u Kruševcu, igrač gostiju Deni Rouz dobio je crveni karton, a na terenu su se pokoškali igrači i stručni štabovi oba tima.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.