Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2016, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Arnautović možda ne igra protiv ‘orlova’?

Jedan od najboljih fudbalera Austrije danas u Beogradu posetio lekare, odluka je na selektoru gostiju Marselu Koleru.

Fudbalski reprezentativac Austrije Marko Arnautović otišao je na lekarske preglede kad je nacionalni tim sleteo u Beograd, ali se za sada ne zna da li će moći da igra u nedelju protiv Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.
Arnautović je protiv Velsa dao oba gola za Austriju >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u meču koji je završen 2:2, ali je u Beograd doputovao sa povredom. Posle kratkog boravka u hotelu, ovaj 27-godišnji napadač otišao je kod svog lekara-specijaliste u Beogradu, Andreja Milutinovića, sa kojim saradjuje u poslednje četiri godine.
NJEMU ĆE U NEDELJU BITI NAJTEŽE: Oduševićete se kada vidite kopačke Marka Arnautovića u duelu sa Velsom (FOTO)
Posle jednosatnih pregleda nije doneta konačna odluka. Arnautović će moći da trenira sa timom i tada bi trebalo da se zna da li će napadač Stouka igrati protiv Srbije.
Milutinović radi i sa drugim svetskim fudbalerima i bavi se oporavkom od vrlo teških povreda, kao i od povreda kojima je potrebno hitno izlečenje kao što je to ovom prilikom slučaj.
Posle prva dva kola u Grupi D, Srbija, Austrija, Vels i Irska imaju po četiri boda, po remi i pobedu, dok Gruzija i Moldavija imaju po dva poraza.
U nedelju se igraju i utakmice Moldavija-Irska i Vels-Gruzija.
The post DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Arnautović možda ne igra protiv ‘orlova’? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.