Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2016, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćiro: Samo budalama normalno što je Mamić vladar hrvatskog fudbala

Legendarni fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević održao je predavanje na "Football Festu", koji je počeo jučer na Zagrebačkom velesajmu. Nakon toga "trener svih trenera govorio je za Index o prilikama u hrvatskom nogometu.

"Mamić je apsolutni vladar hrvatskog nogometa i to je samo budalama normalno. Ne može Mamić zakamuflirati sve. On je bio i ostao apsolutni vladar hrvatskog nogometa i to je ono što nikako nije dobro. Neka bude vladar, ali ne apsolutni. Nek >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bude u Dinamu, ali ne i u reprezentaciji. To nije normalno. Mamić je apsolutni vlasnik, i Čačića i svih ostalih. Samo za budalu je to normalno. Hrvatska vlada, koja to dozvoljava - oni su budale. Oni nemaju svijest značaja hrvatskog nogometa kao najvećeg ambasadora kojeg smo mogli poželjeti. Oni dozvoljavaju sve moguće anomalije jer su nesposobni", rekao je Ćiro.

On je dodao da Kranjčar nije zaslužio otkaz u Dinamu.

"Vrlo teško sam doživio odlazak Cice Kranjčara. Ne slažem se s tim. Cico nije zaslužio otkaz u Dinamu, jer je on više od običnog trenera u Dinamu. Jednostavno, ikona. No, ljudi u Dinamu su si dozvolili luksuz da ga smijene, kao da je on mačji kašalj", dodaje Blažević.

Poznati stručnjak tvrdi da će Dinamo biti prvak Hrvatske i ističe da je Petev dobar trener.

"Pratim utakmice u HNL-u. I ako sam loš prognozer, Dinamo će biti prvi unatoč velikom zaostatku, jer je sigurno da ima najbolju momčad. Također, čini mi se nakon Sevilje da je i trener Petev nadaren, iako su Bugari govorili da je loš trener a ja popušio tu priču. Ipak, izgleda da je jako dobar i da će biti prvi. Dinamo ima talent, no nema još uvijek kontinuitet", zaključio je Blažević.

(Index.hr)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.