Bundesliga ne uvodi video-tehnologiju

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga ne uvodi video-tehnologiju

Skupština nemačke fudbalske Bundeslige donela je odluku da ne uvede gol-tehnologiju u prvu i drugu ligu.
(FOTO: AP)
Na sednici skupštine, nemačke sudije glasale su za uvođenje video-tehnologije, dok su 24 kluba iz prva dva ranga takmičenja bili protiv.
Za uvođenje tehnologije bila je neophodna dvotrećinska većina.
Predsednik Udruženja bundesligaša Rajnhard Raubal rekao je posle glasanja da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se odlaže rasprava o ovoj temi.
Pomoć gol-tehnologije ove sezone uvedena je u engleskoj Premijer ligi, a biće korišćena i na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bundesliga odložila uvođenje gol-tehnologije

Izvor: Sportske.net, 24.Mar.2014

Skupština nemačke fudbalske Bundeslige donela je danas odluku da ne uvede gol-tehnologiju u prvu i drugu ligu.

Nastavak na Sportske.net...

Bez gol-tehnologije u Bundesligi

Izvor: B92, 25.Mar.2014, 01:23

Skupština nemačke Bundeslige donela je odluku da ne uvede gol-tehnologiju u prvu i drugu ligu...Na sednici Skupštine, nemačke sudije glasale su za uvođenje video tehnologije, dok su 24 kluba iz najviša dva ranga takmičenja bila protiv...Za uvođenje tehnologije bila je neophodna dvotrećinska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.