Brzo dešifrovana poruka „vidimo se uskoro“

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Dec.2022, 12:31

Brzo dešifrovana poruka „vidimo se uskoro“

Pred sam ulazak u avion koji je iz Dohe poleteo za Beograd, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković dao je zanimljivu izjavu, koju možete pročitati OVDE.
Okupljenim novinarima je, između ostalog rekao, „vidimo se uskoro“. Sa njima se neće videti jer ostaju u Kataru, ali hoće sa onima koji su u Srbiji, pošto je Fudbalski savez Srbije maločas obavestio medije da će selektor sutra od 14 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u kući fudbala u Staroj Pazovi održati konferenciju za štampu.
Biće to prilika da se hladne glave analizira učinak našeg tima na Mundijalu, koji nije bio dobar, jer je osvojen samo bod u grupnoj fazi, a u Katar se otišlo sa željom da se prođe u osminu finala, što se ispostavilo kao „nemoguća misija“.
„Sportske“ će vas, kako ste već i navikli, detaljno izvestiti sa ovog događaja.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Piksijeva skrivena poruka i englesko nepoštovanje fudbala

Izvor: B92, 05.Dec.2022, 08:55

Englezi su sve glasniji u svom čuvenom "It's coming home!", ali ne poštuju fudbalsku igru do kraja...To mi je glavni utisak prethodnog dana. Ali, krenimo redom...Još pod bolnim utiskom eliminacije Srbije, ali i vatrene atmosfere Argentinaca dan kasnije, nedelja mi je u Dohi bila prvi dan za predah...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.