Brazilci traže pomoć za antidoping testiranje na Mondijalu

Izvor: Blic, 20.Sep.2013, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilci traže pomoć za antidoping testiranje na Mondijalu

Izvršni direktor Brazilske antidoping agencije izjavio je da će toj zemlji biti potrebna pomoć tokom antidoping testranja na fudbalskom prvenstvu sveta 2014. godine.

Predsednik Brazilske antidoping agencije Marko Aurelio Klajn naglasio je da nova brazilska laboratorija za antidoping testiranja neće biti završena na vreme za šampionat sveta koji se održava od 12. juna do 13. jula 2014. godine.

Svetska antidioping agencija je prošlog meseca ocenila da postojeća brazilska laboratorija ne možze da dobije dozvolu za rad na Mondijalu, zbog brojnih grešaka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brazilci traže pomoć za antidoping testiranje na Mondijalu

Izvor: Dzungla.org, 20.Sep.2013

Izvršni direktor Brazilske antidoping agencije izjavio je da će toj zemlji biti potrebna pomoć tokom antidoping testranja na fudbalskom prvenstvu sveta 2014. godine.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.