Biliću otkaz koji bi poželeo svako!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biliću otkaz koji bi poželeo svako!

Bivši selektor reprezentacije Hrvatske napustiće Saudijsku Arabiju sa malim bogatstvom.

Hrvatski fudbalski stručnjak Slaven Bilić nije se dugo zadržao na klupi Al Itihada. Nakon nešto manje od pola godine Biliću je uručen otkaz pošto nije uspeo da ekipu pomeri iz zone ispadanja iako su uložena ogromna sredstva.

Hrvat sigurno neće dugo žaliti zbog otkaza, jer će Saudijsku Arabiju napustiti sa malim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bogatstvom na bankovnom računu.

Hrvatski mediji pišu da će Bilić na ime prevremenog raskida saradnje zaraditi 15 i po miliona dolara.

Sada već bivši strateg Al Itihada mesečno je zarađivao 500.000 dolara, a kako je imao ugovor na tri godine, Al Itihad mu duguje još tačno 15.500.000 dolara.

"Sportske novosti" pišu da je u ugovoru Slavena Bilića stajala klauzula po kojoj je klub dužan da ga u slučaju prevremenog raskida saradnje u potpunosti isplati.

Šta drugo reći osim da bi ovakav otkaz svako poželeo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.