Bilić demantovao da će na leto preuzeti Čelsi

Izvor: RTS, 30.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić demantovao da će na leto preuzeti Čelsi

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Slaven Bilić demantovao je pisanje britanskih medija da će po završetku sezone zameniti Gusa Hidinka na klupi Čelsija.

Čelsi već sada traži Hidinkovog naslednika, pošto je Holanđanin došao samo na šest meseci, a na kraju sezone posvetiće se samo funkciji selektora Rusije.

Britanski mediji objavili su danas da se direktor omladinske škole Čelsija Frenk Arnesen nedavno sastao sa Bilićem kako bi razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o eventualnom angažovanju hrvatskog stručnjaka.

"Znam i razumem kako funkcionišu novinari. Video sam se Arnesenom, ali to ne znači da pregovaram sa svakom osobom sa kojom se sretnem u Evropi", izjavio je Bilić za televiziju Skaj.

Kako bi razuverio novinare da pregovara sa pojedinim evropskim klubovima, Bilić im je predstavio svoj plan rada.

"Prvo idem da gledam meč Čelsi-Barselona, zatim ću posmatrati duel Arsenal-Mančester junajted, a na kraju putujem u Nemačku na utakmicu

Hamburg-Verder. Odgledaću i još dve utakmice nemačkog prvenstva, ali to ne znači da svaki put morate da proveravate glasine", poručio je Bilić novinarima.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.