Bekam podržao kandidaturu bivšeg saigrača za predsednika FIFA

Izvor: Sportal.rs, 17.Feb.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bekam podržao kandidaturu bivšeg saigrača za predsednika FIFA

Bivši engleski fudbaler Dejvid Bekam podržao je u utorak kandidaturu bivšeg saigrača iz Real Madrida, Portugalca Luisa Figa za predsedničko mesto Svetske fudbalske federacije (FIFA).

Bekam je rekao da FIFA potrebna osoba koja gaji strast prema igri i da ga maksimalno podržava u kandidaturi.

- Bilo koja uspešna organizacija u svojim redovima mora da ima čoveka koji gaji strast prema igri. Mislim da je Figo prava osoba za FIFA - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je Bekam.

Luis Figo je jedini bivši fudbaler koji će se na majskim izborima za predsednika FIFA boriti za to mesto. Pored njega, kandidati za predsednika FIFA su još Mihael Van Prag, Princ Ali Bin Al-Husein i trenutni prvi čovek Sep Blater.

Izbori će se održati 29. maja, a glasaće 209 nacionalnih saveza članica FIFA na kongresu u Cirihu.

(Foto: Beta/AP/Matt Dunham)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Bekam podržao kandidaturu Figa za predsednika FIFA

Izvor: Blic, 18.Feb.2015, 01:05

Legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam podržao je kandidaturu bivšeg saigrača iz Real Madrida Portugalca Luiša Figa za predsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA)..."Bilo koja uspešna organizacija u svojim redovima mora da ima čoveka koji gaji strast prema igri. Mislim da je Figo prava osoba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.