Bane Ivanović krivac što Liverpul nije osvojio titulu?

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Ivanović krivac što Liverpul nije osvojio titulu?

Tako makar tvrdi legenda kluba sa "Enfilda".

Još u Liverpulu čekaju na titulu, nadaju se da bi ova sezona mogla da bude njihova, nakon uvodnih pet kola imaju maksimalnih 15 bodova, dok se glavni rival Siti u dva navrata okliznuo, remizirali su sa Totenhemom, dok su minulog vikenda doživeli šokantan poraz od Noriča.

Bilo kako bilo, te 2014. godine su takođe bili veoma blizu osvajanja titule, sa Brendanom Rodžersom na klupi.

Igrali su sjajan fudbal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , imali su neverovatnog Luisa Suareza, a iako mnogi smatraju da je Džerardovo proklizavanje u finišu šampionata protiv Čelsija bilo ključno u predavanju trofeja "Građanima", Džejmi Karager smatra da je krivac upravo Urugvajac.

Naime, Liverpul je tu sezonu počeo bez Luisa Suareza, koji je morao da odradi nekoliko mečeva suspenzije, zbog incidenta iz prošle sezone.

On je ujeo Branislava Ivanovića, kasnije je dobio kaznu, koja se prenela i na narednu sezonu.

Početkom te 2013/14 sezone, Urugvajac je propustio nekoliko uvodnih mečeva, a Liverpul je izgubio pet bodova, izgubili su od Sautemptona, dok su remizirali sa Svonsijem.

"Mislim da je postigao gol u finišu, nisam bio svestan da se to dogodilo, ali kada smo se vratili u svlačionicu povela se priča da je ujeo Ivanovića. Neko ga je pitao i on je to porekao. Mislim da je to koštalo Liverpul titule naredne sezone.

Suarez je bio kažnjen pet ili šest utakmica. Liverpul je ostao bez titule, ja mislim, na gol razliku. Suarez je bio ubedljivo najbolji igrač u ligi, postizao je golove skoro na svakoj utakmici. U prve četiri utakmice ga nije bilo, Liverpul je izgubio od Sautemptona i remizirao sa Svonsijem. Izgubili su pet poena.

Da je Suarez igrao, verovatno bi dobili obe
", izjavio je Karager.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.