Banatsko selo Vladimirovac dobilo sportski teren

Izvor: Akter, 12.Sep.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banatsko selo Vladimirovac dobilo sportski teren

Selo Vladimirovac u južnom Banatu danas je dobilo sportski centar koji ima fudbalski mini-teren s veštačkom travom, a izgrađen je i košarkaški

Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je te radove finansirao sa 10 miliona dinara.

Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Tepić je na otvaranju izjavila da treba obnoviti sportska igrališta, kako bi deca manje vremena provodila za računarima, na društvenim mrežama.

"Živimo u vremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << otuđenosti", kada su igre na kompjuterima i društvene mreže zamenile okupljanje i druženje dece na sportskim igralištima, kazala je Marinika Tepić i naglasila da "želimo da to više ne bude tako".

"Trudimo se da svoj deci obezbedimo prostor na kojem mogu da se bave sportom", rekla je

Marinika Tepić.

Ukazala je da je veoma važno da sve škole u Vojvodini imaju uslove za nastavu fizičke kulture jer je taj predmet najvažniji za pravilan razvoj dece i dodala da sportske terene treba obezbediti pogotovo đacima u malim mestima, kako bi imali sve što i deca iz velikih gradova.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Otvoreni sportski tereni u Vladimirovcu

Izvor: Radio 021, 12.Sep.2015

Selo Vladimirovac u južnom Banatu danas je dobilo sportski centar koji ima fudbalski mini-teren s veštačkom travom, a izgrađen je i košarkaški teren...Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu je te radove finansirao sa 10 miliona dinara...Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.