Baloteli posle tri godine ponovo u reprezentaciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 17:33

Baloteli posle tri godine ponovo u reprezentaciji

Imaju poverenja u njega.

Selektor fudbalske reprezentacije Italije, Roberto Manćini, pozvao je u tim Marija Balotelija i to prvi put posle tri godine pauze.

Napadač ima 31 godinu i trenutno igra za Adanu u Turskoj. Pokazao se dobro, postigao je sedam golova i dve asistencije ove sezone. Konačno je proigrao posle loših izdanja u Breši i Monci.

Poslednji put kada je Baloteli igrao za reprezentaciju Italije bilo je u septembru 2018. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tada je Italija igrala 1:1 protiv Poljske. Poslednji gol dao je u maju 2018. u pobedi nad Saudijskom Arabijom.

Mario Balotelli’s back. Roberto Mancini will give him a new chance. Official soon. 🇮🇹 #Italia https://t.co/wyuxmwHtYI

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 22, 2022

Baloteli i Manćini imaju dugu istoriju saradnje, a radili su zajedno i u Interu i u Mančester Sitiju.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.