Izvor: BujanovackiGlas.info, 13.Sep.2017, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BSK u živom blatu, blamaža u Miratovcu

BSK je u Miratovac otputovao sa 7 igrača pa utakmica nije ni odigranaBUJANOVAC, 13. septembar 2017. – Proteklog vikenda BSK iz Bujanovca gostovao je u Miratovcu ekipi Lugina, gde je otputovao sa sedam igrača na utakmicu trećeg kola Pčinjske fudbalske lige, javlja naš stalni čitalac reporter.
To je po propisima fudbalskog saveza Srbije i UEFE nedovoljno da utakmica počne.
Ni najstariji >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << ljubitelji fubala u Bujanovcu ne pamte takav sunovrat kluba koji je u dogledno vreme bi redovan član Niške zone, piše dalje naš čitalac u svom autorskom tekstu i nastavlja.
Da je besparica u pitanju ne bi se reklo jer BSK dobija 800.000 dinara na ime raspodela sredstava iz opštinskog budžeta za sport.
Da li je formiranje Kluba malog fudbala BSK , kada su igrači koji su činili kostur ekipe prešli na mali fudbal, uticalo na to da BSK danas nema igrače da odigra prvenstvenu utakmicu?
Ovako dalje ne može, jer ukoliko ne odigraju tri meča, sledi izbacivanje iz lige.
Da li to klubu sa tradicijom dužom od 70 godina preti gašenje?
Po svemu sudeći, čini se da je „romantičarima“ vreme isteklo.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Ispravka: BSK ipak odigrao u Miratovcu, izgubio sa 6:0

Izvor: BujanovackiGlas.info, 13.Sep.2017

Bujanovac, 13. septembar 2017. (Foto ilustracija) Utakmica između Lugine i BSK prošlog vikenda je odigrana, i nije otkazana jer je BSK dosao sa 7 igrača kako su Bujanovačke objavile ranije danas..Ovo su našoj redakciji rekli iz FS Pčinjskog okruga..Zbog ovog nenamernog previda izvinjavamo se čitaocima,...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.