B92.net saznaje: I golman Voždovca u Saudijskoj Arabiji

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 16:36

B92.net saznaje: I golman Voždovca u Saudijskoj Arabiji

Miloš Krunić je u minuloj sezoni na golu Zmajeva devet puta sačuvao svoj gol, pokazao kvalitet i evo ga sada, prvi put, dobija šansu van Srbije.

Saudijska Arabija je ovog leta apsolutni fudbalski hit i za najjača fudbalska imena, njihova Meka. Trend je krenuo od Kristijana Ronalda i ne deluje da će se zaustaviti u dogledno vreme.

Saudijci žele jaku ligu i to će, kako stvari stoje, i imati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
A daleko ispod radara velike scene dogodio se i prelazak jednog superligaškog golmana upravo u Saudijsku Arabiju – doskorašnji golman Voždovca Miloš Krunić karijeru nastavlja u taboru tamošnjeg drugoligaša Hajera.

Taj klub je minulu sezonu završio na osmoj poziciji u šampionatu.

A iza Krunića je najbolja sezona u karijeri - čak devet puta je ostao nesavladan u mečevima Superlige i stao je u red boljih čuvara mreže u srpskoj eliti. Otud je stigao i poziv selektora Stojkovića za mini turneju po SAD.

Pre Voždovca, Krunić je branio za Zemun i Bežaniju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Saudijske milijarde stvaraju novi fudbalski „univerzum“

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Jul.2023, 14:31

Odlazak Kristijana Ronalda krajem prošle godine u Saudijsku Arabiju čini se da je samo bio početak stvaranja jednog novog fudbalskog univerzuma. Dobio je abnormalnu platu od 200 miliona evra godišnje, ali je samo pokrenuo mašineriju koja ovog leta radi punom parom i u ovu zemlju odvodi mnogo jaka...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.