Arsenal kažnjen zbog nepravilnosti u transferu Čembersa

Izvor: Blic, 26.Okt.2015, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal kažnjen zbog nepravilnosti u transferu Čembersa

Fudbalski klub Arsenal kažnjen je sa 60.000 funti i upozoren za buduće ponašanje zbog kršenja pravila o transferima prilikom prelaska Kaluma Čembersa iz Sautemptona.

"Arsenal je priznao deo kršenja pravila, ali je deo negirao i taj drugi deo nije dokazan", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Engleske (FA).

Menadžer Alan Midlton, koji je posredovao u tom transferu, suspendovan je na tri meseca i kažnjen sa 30.000 funti.

Čembers je u julu 2014. prešao u Arsenal, iznos nije objavljen, a prema navodima britanskih medija, transfer je iznosio 11 miliona funti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kazna za Arsenal zbog transfera Čembersa

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015

Fudbalski klub Arsenal kažnjen je danas sa 60.000 funti i upozoren za buduće ponašanje zbog kršenja pravila o transferima prilikom prelaska Kaluma Čembersa iz Sautemptona..."Arsenal je priznao deo kršenja pravila, ali je deo negirao i taj drugi deo nije dokazan", navodi se u saopštenju Fudbalskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.