Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 20:40

AZIJA: Pahtakor dominira, Jokohama odmiče

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

KAŠIVA – URAVA 0:2 (0:0)

(Fudbal, Japan 1)

Ako je negde bila prilika da Urava prekine lošu seriju, onda je to na gostovanju očajnoj Kašivi. Četvorostruki prva Japana je slavio 2:0 u ogstima i naneo Kašivi četvrti uzastopni poraz. Trebalo im je nešto više od sat vremena na da načnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tvrdog domaćina, a onda su Ugađin i Šibato golovima u intervalu od 20 minuta pečatirali pobedu.

JOKOHAMA MARINOS – SAGAN 2:0 (0:0)

(Fudbal, Japan 1)

U jednom od derbija iz vrha tabele Džej lige, drugopalsirana Jokahama Marinos je opravdala ulog protiv Sagan Tosua i pobegla mu na tri boda razlike uz dva meča manje. Iskusni brazilski napadač Markos Žunior je u 63. minutu odblokirao utakmicu, a pobedu je golom u 87. minutu potvrdio Vada.

ASAN MUGUNGVA - ANSAN GRINERS 0:2 (0:0)

(Fudbal, Južna Koreja 2)

Ansan je bio blagi favorit na gostovanju davljeniku Asanu i uspeo je da taj status i opravda. I to tek pošto je sa klupe ušao Brazilac Robson Karlos i golom iz penala na početku drugog poluvremena načeo domaćina. Potvrda trijumfa je usledila golom Mina u 66. minutu.

ISTERN AA - LI MEN VORIORS 0:1 (0:1)

(Fudbal, AFC kup)

Počela je i borba u J grupi Kupa Azije, takmičenja namenjenog za azijske klubove iz slabije razvijenih fudbalskih zemalja. Tako smo u prvom kolu grupe imali honkonški derbi između Isterna i Li Mena. Slavio je gostujući Li Men pogotkom brazilskog napadača Žila u 26. minutu na asistenciju argentinskog veziste Akoste.

PAHTAKOR - ANDIŽAN 1:0 (1:0)

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Večiti vladar uzbeskistanskog fudbala nastavlja da dominira i u novoj sezone. Posle 10 kola tamošenjeg šampionata ne zna za poraz, a danas je upisao i osmi trijumf. Naš Dragan Ćeran se nije upisao u strelce ali je Pahatkoru bio dovoljan i gol Temirova u 14. minutu za doda još tri boda na putu ka odbrani titule.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Dzej

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.