Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2021, 23:38

AFRIKA: Zamalek i Al Ahli ne posustaju u borbi za tron

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa afričkog kontinenta

ZAMALEK - GAZI EL MEHALA 3:0 (3:0)

(Fudbal, Egipat 1)

Uzbudljiva šampionska trka između Zamaleka i Al Ahlija nastavljena je u 28. kolu, a pobedu kluba iz Kaira najavio je Sajed u 24. minutu sa bele tačke. Usledili su pogoci Jazirija u 38. i Benčarkija u 42. minutu te je pitanje pobednika razrešeno još pre odlaska na odmor. Gosti su porazom nastavili niz loših rezultata >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << te u poslednjih pet kola imaju samo jedan osvojen bod, dok je Zamalek upisao šestu pobedu u poslednjioh sedam kola.

AL AHLI KAIRO - KERAMIKA KLEOPATRA 4:0 (1:0)

(Fudbal, Egipat 1)

Al Ahli je već u 5. minutu trasirao put ka pobedi golom Ibrahima, a posao domaćinu olakšao je Amer crvenim kartonom 14 minuta kasnije. U drugom poluvremenu Šetif je udvostručio prednost sa bele tačke, ubedljivu pobedu overili su autogol Samija i pogodak Kafše te je neizvesna trka Zamaleka i Al Ahlija, tivala koji imaju po 64 boda nastavljena.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AFRIKA: Remi lidera u Kamerunu, Piramids ispustio pobedu u finišu, Al Masri ubedljiv

Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2021, 23:18

Evo pregleda rezultata najvažnijih utakmica sa afričkog kontinenta..KANON JAUNDE - KOTONSPORT 1:1 (0:1)..(Fudbal, Kamerun 1)..Bez pobednika u sudaru dve vodeće ekipe kamerunskog prvenstva. Kotonsport je poveo sredinom prvog poluvremena i bio na dobrom putu da se dodatno odlepi od današnjeg rivala,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.