Milinković: "Partizan je ekipa koja žali za pobedom"

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.07.2015.
00:00
Izvor: Beta

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je ponosan na sve što je njegova ekipa uradila u večerašnjoj utakmici protiv Steaue, u kvalifikacijama za Ligu šampiona i da će u revanšu crno-beli ići na pobedu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana i Steaue odigrali su večeras 1:1 u Bukureštu, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifkacija za Ligu šampiona.

"Nemam nikakvu dilemu da je Partizan tim koji više žali za pobedom u Bukureštu. Mislim da smo 90 minuta hteli da igramo i iz igre stvarali šanse. Ekipa je mlada, sa mnogo igrača iz škole i mogu da budem ponosan na njih na svemu što su večeras uradili. Možda je nedostajalo sportske sreće da večeras pobedimo", rekao je Milinković.

Partizan je prvi gol primio posle prekida, ali i kiksa golmana Živka Živkovića koji se okliznuo kod centaršuta.

"Taj pogodak postignut je posle prekršaja u zoni gde to ne sme da se događa. Kod intervencije imali smo peh, golman se okliznuo. Predstoji još 90 minuta u Beogradu, ali kako smo verovali i pred utakmicu u Bukureštu, još više ćemo verovati u sopstvene snage pred punim stadionom u Beogradu", rekao je on.

Trener šampiona Srbije naveo je da se njegova ekipa povukla posle vođstva zbog pritiska Steaue, ali i možda zbog nedostatka iskustva.

"Jedino to što nam je pao nivo igre pri vođstvu, ali ipak treba imati u vidu i činjenicu da je Steaua kvalitetna ekipa", rekao je Milinković.

Upitan kako će crno-beli igrati u revanšu, Milinković je rekao: "Partizan svaku utakmicu igra da pobedi".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 30.07.2015
11:47

Lepo receno, ali sad to u delo. Steua je bila ocajna imali su vise srece nego pamti. Napravili su klizav teren i to im je pomoglo. Nije Zivkovic kriv za gol, barem ne treba da snosi svu krivicu. A sto se tice Partizana Omaru ce valjda biti 100% spreman za revans, odlicno je igrao, i malo bolja koncentraciaj u zavrsnici da se ne mase ziceri i trebalo bi da to bude prolaz dalje, Steua me razocarala po igri Partizan je favorit.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 30.07.2015
10:54

Trebamo ići na pobedu, nikako ne smemo da se branimo, jer ako mi damo gol u taktici Steaue se ništa neće menjati, ali ako primimo gol, onda smo u velikom problemu, treba igrati na gol više u ovom revanšu, druga bi bila priča da je bilo 0:1.

avatar
Thursday, 30.07.2015
09:35

Pao nam je nivo igre zato što je Milinković opet napravio loše izmene. Babović je prvi trebao da bude zamenjen i to Lukićem ako ga je bilo među 18 i to odmah nakon našeg vođstva. Abubakar je morao da ostane bar još malo u igri jer je sve duge lopte poslate od golmana skinuo glavom i prebacivao težište igre ispred njihovog šesnaesterca i uvek opasan na kontranapade je terao njihovu odbranu da igra povučenije. Problem je što naši igači i dalje ne znaju sa koje strane da napadnu igrača kad igraju odbranu, često im otvaraju put ka našem golu, to je i Ninković uradio i nepotrebno napravio faul, a onda odbrana čuva prostor umesto igrača (to je greška trenera) i na kraju dva sama igrača ispred golmana koji se kliza, Stjaua je dovoljno kvalitetna da takav niz grešaka kazni golom. Partizan treba da popravi prekide, Fabrisio još malo digne nivo fizičke spreme, Jevtović da do kraja prati svog igrača čak i u šesnaestercu inače je sve ostalo bilo dobro, Babović mora pre svega mnogo bolje da igra odbranu, a onda i napad nego što je to radio u prvom meču dok Brašanac mora više da učestvuje u napade tima, u tom slučaju bismo trebali da pobedimo Stjauu i plasiramo se u plej of LŠ, realno nam je tamo i mesto, a za nešto više bi UO morao da reaguje pojačanjima: levi bek i centralni vezni.

avatar
Srcko
Thursday, 30.07.2015
12:42

Po meni je problematicnija pozicija zadnjeg veznog. Tu cak nemamo ni dvojicu, Jevtovic ne moze sam da iznese sezonu, o Evropi da ne govorim. Treba nam igrac koji ce da pojede i loptu i njihove veznjake.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 30.07.2015
13:49

Dzonatan moze da igra zadnjeg veznog :)

avatar
Thursday, 30.07.2015
13:18

Slažem se mada je Jevtović protiv Stjaue bio najbolji deo trojke na sredini terena. Pogrešio je jednom u prijemu pa je Stajua imala kontru i dva puta nije ispratio Hamruna do kraja (u šesnaestercu) ali je dobio dosta vazdušnih duela, pokupio dosta lopti, dobro se kretao i imao dobar pas što je najvažnije često unapred. Verovatno uprava čeka ishod 3. kola kv. za LŠ kada ćemo znati da li smo obezbedili grupu fazu LE i verovatno će reagovati ako prođemo Stajuu i dovesti neke igrače kako bismo mogli da se ravnopravno kvalitetno takmičimo na sva 3 fronta.

avatar
33
Thursday, 30.07.2015
09:13

Bravo Milinkoviću, tako treba da se razmišlja!

avatar
Thursday, 30.07.2015
08:54

pitao bih ove kvazi navijace Doktora , Vidica i ostale ... kakav je osecaj kada su od zadnjih 15 vesti 13 vesti o Partizanu u Ligi Sampiona i 2 vesti o vama koje saslusava policija zbog namestanja ? ... znam , obraz vam je djon , recicete da uzivate u tome i da je to ono sto Srbiji treba ...

avatar
Thursday, 30.07.2015
08:51

Čestitke Partizanu, Dobra utakmica i dobar rezultat šteta ali ima još jedno poluvree i turi te im jpš 2-3 kod naše kuće. Samo napred i hrabro

avatar
Partibrejker
Thursday, 30.07.2015
08:23

Šta se dešava sa Petrom Grbićem.On bi bio bolja zamena za abubakara od Ninkovića.Prošle godine mu je bio jedini špic na derbiju a sada ga nema ni na klupi,a za Ninkovića je izmislio fudbal.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 30.07.2015
13:50
avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 30.07.2015
17:42

Ko ti je rekao da je povređen ?

avatar
Loris Karius
Thursday, 30.07.2015
00:50

Ja mislim da Rumuni sa onakvom igrom u Beogradu nemaju šta da traže.

avatar
MARKO GNS
Thursday, 30.07.2015
00:37

Mali Ninkovic sve zeznuo ! Nema veze idemo dalje ! Ajmo grobari pun stadion !!!

avatar
Wazza77
Thursday, 30.07.2015
00:13

Verovali smo u gol u gostima i gol je pao...sada verujemo u pobedu u Humskoj a nadam se da ce pobeda da dodje uz pomoc navijaca Partizana i cele Srbije!!!