Izbori 2012

0

Tadić stvorio Tomu a sad nas njime plaši

Autor: MP

Izvor: Beta/Novi magazin

Tadić stvorio Tomu a sad nas njime plaši

Izvor: t

"Kampanja se pretvorila u klevetanje. Zna Srbija, Tadiću, kako je (kandidat SNS za predsednika Tomislav Nikolić) Toma štrajkovao glađu i šta je govorio pre godinu dana. Pa što si ga onda pravio, a sad plašiš sa njim. Ne sme nikad više da se glasa zato što se nekoga plaši", naveo je Jovanović.

On je dodao da mu je drago što je Nikolić promenio stavove i ocenio da lider SNS-a ne može da povede Srbiju ka EU, "jer nudi ulazak sa balvanima".

"Izbori su borba ideja, a ne lavež i ujedanje između sebe. Hodamo istim ulicama istog grada, radimo u istim kancelarijama, deca nam idu zajedno u škole, a oni koji to ne shvataju prave istu grešku kao i oni koji su zemlju upropastili", rekao je Jovanović na predizbornom skupu u Šapcu.

On je ocenio da jedino u Srbiji politika posao u kojem su radnici oslobođeni od odgovornosti. Lider LDP-a je optužio aktuelnu vladu da je kriva za nezaposlenost i pad vrednosti dinara.

Potpredsednik Srpskog pokreta obnove, koji je u Preokretu, Žika Gojković je tom prilikom rekao da je očigledna želja da se napravi referendumska atmosfera izbora.

"Očigledna je želja da se napravi referendumska atmosfera. Toliko je očigledno da se predlaže da isti dan budu održani izbori za mesne zajednice, kućne savete i pecaroška udruženja. Možda je to i tačno, ali sa jedne strane se nalaze oni koji politiku Srbije na put ka EU kreiraju po anketama, a sa druge strane je Preokret i Čedomir Jovanović", rekao je Gojković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR