Izbori 2012

0

DS vas vodi u bolju budućnost

Autor: AM

Izvor: Tanjug

DS vas vodi u bolju budućnost

Ističući da je za DS članstvo u EU sredstvo za postizanje boljeg života, način da se promeni stvarnost Tadić je rekao: "Izbori su svečanost, to je dan kada kažeš ko si. A kada kažeš da si za put u EU - to nisu samo plavo-žute boje i zvezdice, to znači da pripadaš tom društvu naroda, da pripadaš toj kulturi, da si vredan i pošten, da živiš zemlji u kojoj se poštuje društveno-pravni poredak, u kojem se političari ne bahate, već trude da promene stvarnost."

Prema njegovim rečima, izbori 6. maja su prilika da se Srbija "ponovo podigne na najviše mesto među evropskim narodima".

"Za to nam je potrebno da imamo hrabrosti, energije, da kad padnemo uvek ustanemo, nastavimo započeto, da Srbija ne bude nedovršena kuća i zato ćemo pobediti", poručio je on.

Tadić je podsetio da je od sticanja statusa kandidata za članstvo interesovanje investitora povećalo tri puta. "Naši oponenti, jer ne znaju, misle da je to zbog izbora i kampanje. A nije, to je zato što smo u proteklim godinama mnogo radili. I još ćemo mnogo raditi jer ćemo pobediti na ovim izborima", rekao je Tadić.

Govoreći o oponentima, Tadić je istakao da se ne može svaki postupak, svaka reč objasniti kao "to je politika".

Kako je rekao, ako na vlast dođu ti politički oponenti Srbija je na putu potpune neizvesnosti i niko ne zna gde će završiti. "Mi jasno kažemo koji je naš politički cilj - da uđemo u EU i tako  obezbedimo bolji život za sve ljude", zaključio je Tadić.

Na konvenciji se obratio i potpredsednik stranke Bojan Pajtić , koji je poručio da je Srbiji potreban odgovoran predsednik kojeg će svi uvažavati.

"Ne treba nam predsednik sa kojim će se svet sprdati već odgovoran  čovek koji će nas uvesti u EU", poručio je on.

A oponentima koji na bilbordima propagiraju poštenje, poručio je: "Kad vidimo ko je na njihovim listama moramo da kažemo - sećamo se vašeg poštenja i ne treba nam!"

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR