Najnovije vesti
Zabava
Nina Radulović bila u braku sa Branislavom Lečić, pa u vezi sa Filipom Krajinovićem

VODITELJKA BILA U BRAKU SA 30 GODINA STARIJIM GLUMCEM Posle njega smuvala 6 godina mlađeg tenisera, a njihovu vezu NIKO NIJE PODRŽAVAO

Voditeljka Nina Radulović godinama je prisutna na javnoj sceni, a osim lepote kojom pleni, najviše pažnje privlačila je zbog svog burnog ljubavnog života.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nina Radulović Foto: Printscreen / RAS Srbija
Nina Radulović

Nina je sedam godina bila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem. Venčali su se 2010. godine, a do razvoda je došlo 2017. godine. Tokom braka dobili su sina Lava, a ono po čemu e ova ljubav bila specifična jeste razlika u godinama.

Blic preporučuje

Lečić je od Nine stariji 31 godinu, a vest o njihovom razvodu tada je izazvala veliko interesovanje.

Nakon razvoda su ostali u dobrim odnosima o čemu je glumac jednom prilikom i govorio.

Nina Radulović i Branislav Lečić
Foto: Zoran Ilić / Ringier
Nina Radulović i Branislav Lečić

- Normalno je da se stalno čujemo i da smo u kontaktu. Čim imaš decu, moraš da pratiš razvoj deteta, to je normalna stvar da smo u dobrim odnosima - rekao je Branislav Lečić za naš medij.

Krila vezu sa teniserom

Nakon kraha braka voditeljka je uplovila u vezu sa teniserom Filipom Krajinovićem, a istu je pokušala da sakrije od javnosti.

Filip je on Nine mlađi šest godina, a kako se tada pričalo, njihovu vezu u početku niko nije podržavao.

Teniser je jednom prilikom javno govorio o vezi sa voditeljkom, te istakao da mu je pomogla u teškim životnim trenucima.

Nina Radulović i Filip Krajinović
Foto: Aleksandar Dimitrijević / Ringier
Nina Radulović i Filip Krajinović

- Nina je devojka koja je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicije gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u vrlo delikatnom momentu kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnom momentu dobro savetovala. Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i vrlo je zainteresovana, tako da i njen pomalo laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nije za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči - ispričao je jednom prilikom Filip Krajinović za magazin "Gloria".

Nakon raskida Nina i Filip su ostali u dobrim odnosima što je sportista svojevremeno i potvrdio.

- Ostali smo u dobrim odnosima. Ninu veoma poštujem, rado se sećam naših trenutaka. Mnogo sam naučio u toj vezi, verujem da je i ona. Nije nam razlika u godinama predstavljala problem, različiti prioriteti i životni ritmovi su nas razdvojili. Uvek ću je podržavati, šta god bude trebalo, biću tu za nju - govorio je Krajinović.

Nina i Filip nisu imali podršku bližnjih

Razlika u godina nije smetala Nini i Filipu, ali njihovim bliskim ljudima jeste, te im iz tog razloga nisu prognozirali dugoročnu ljubav.

- Njihovu ljubav u tom trenutku nisu podržali ni Ninini prijatelji, ali još manje Filipovi. Voditeljki su svi savetovali da ne srlja i ne leči tugu od razvoda sa nekim ko je mlađi jer je ona mnogo zrelija. S druge strane, Filipovi prijatelji i porodica su mislili da je ona samo njegova prolazna avantura, ali kada su shvatili da to traje, savetovali su mu da je ostavi. U međuvremenu svi su se pomirili s njihovom odlukom iako i dalje smatraju da nisu jedno za drugo - rekao je izvor blizak voditeljki za "Blic puls".

VIDEO: Nina Radulović o emisiji, bivšem suprugu, ali i novom partneru