Najnovije vesti
Vesti Svet
DRAMA U GRČKOJ Uhvaćena trojica Albanaca koji su POBEGLI IZ POLICIJSKE STANICE na Kritu, potraga za još dvojicom osuđenika

DRAMA U GRČKOJ Uhvaćena trojica Albanaca koji su POBEGLI IZ POLICIJSKE STANICE na Kritu, potraga za još dvojicom osuđenika

Grčka policija je uhvatila trojicu Albanaca, iz grupe od pet osuđenika koji su u ponedeljak ujutru pobegli iz policijske stanice u Hanji, na Kritu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
grčka policija Foto: youtube
grčka policija

Pronađeni begunci su locirani kasno sinoć u Heraklionu, odakle su nešto iza ponoći prebačeni u zatvor u Hanju, a za preostalom dvojicom još se traga, prenosi grčki portal “Katimerini”. Policija je trojici begunaca ušla u trag nakon što je locirala ukradeno vozilo kojim su se begunci kretali.

Pročitajte još

Tokom kontrole koju su sprovele policijske vlasti, pronađeni su jedan nož i manja količina hašiša i heroina. Uhapšeni su 43-godišnji Albanac koji je bio član grupe naoružanih razbojnika “Atika”, 29-godišnji Albanac koji je osuđen za trgovinu drogom i 32-godišnji Albanac koji je osuđen za razbojnistvo.

Njih trojica su navodno tvrdila da su iz Hanje otišli ukradenim vozilom, dok su dvojica osuđenika ostavljena u Hanji i za njih, kako tvrde, ne znaju gde se kriju.

Potraga se nastavlja za 34-godišnjim Pakistancem koji je osuđen na tri doživotne kazne za tri ubistva i za 34-godišnjim Albancem koji je osuđen za krijumčarenje droge.