Hofenhajm po oprobanom receptu, bez treninga na Marakani pred Zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 01.12.2020.
21:43
Izvor: Sportske.net

Isto su Nemci uradili i protiv Slovana u Liberecu.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Crvena zvezda će u okviru petog kola Lige Evrope ugostiti Hofenhajm u Beogradu.

Nemci će u glavni grad Srbije stići samo dan pre utakmice koja se igra u četvrtak od 18.55, a interesantno je da neće odraditi trening na stadionu Rajko Mitić.

Isti recept Hofenhajm je primenio i u Liberecu, činjenica da je nemačka ekipa već obezbedila plasman u drugu rundu dodatno je olakšala donošenje ovakve odluke.

Klub je procenio da je najbezbednije po čitavu ekspediciju ostati što kraće u Beogradu zbog aktuelne situacije sa pandemijom koronavirusa, te će doći u četvrtak ujutru čarter letom, a vratiti odmah po završetku meča.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Damir 90
Thursday, 03.12.2020
01:43

Ma ajde mi njih da obrukamo da im pokazemo ko je zvezda kakav hofenhajm bre dok je zvezda igrala u evropi taj hofenhajm je bio u nekoj beton ligi. Ajmo zvezdo samo jako i za grb

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 02.12.2020
10:18

Nadam se da ce im se razbiti o glavu ta njihova samouverenost, naravno ako bude pisteno sudjenje, a ne kao ono u Hofenhajmu.

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 02.12.2020
04:06

Odradice jedan trening na terenu protiv CZ i to je to, baš njih briga za ovaj mec, ako ćemo realno... Gori im pod nogama u Bundesu, sigurno misle o meču koji sledi za vikend.