Ronaldu baš ne leže Francuzi, a ni Portugalcima

Autor: Milovan Longinov
subota 14.11.2020.
23:12
Izvor: Sportske.net

Ko bi rekao da je ovako posle onog finala EP pre četiri godine?

EPA-EFE/Janerik Henriksson/TT SWEDEN OUT
EPA-EFE/Janerik Henriksson/TT SWEDEN OUT

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo je propustio da postigne gol Francuzima i šesti put u nizu.

Francuzi su večeras pobedili u Lisabonu selekciju Portugala rezultatom 1:0, što je njihov čak šesti uzastopni susret trijumf u gostima nad ovom reprezentacijom i treći u nizu minimalcem.

Zanimljivo je i to da su i Portugalci između ta tri poraza baš rezultatom 1:0 slavili u finalu EP u Francuskoj i tako pokvarili slavlje domaćinima.

Što se Ronalda tiče, šesta utakmica bez gola protiv Francuza je njegov najduži niz bez pogotka protiv jedne reprezentacije.

Dakle, da znate za sledeći put kada se sastanu, tradicija je sigurica - 0-1 i gosti se goste...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Sunday, 15.11.2020
10:23

Pa ko je gledao finale, nije mu iznenadjenje

avatar
Badr Hari
Sunday, 15.11.2020
03:03

A koja je to reprezentacija iz top 10 ikada ležala izlizanom? Ležala su mu Farska Ostrva, Luksemburg, Estonia, Jermenija, Kazahstan, Latvia, Andora, a sada Portugalci imaju dvostruko veći problem da mu napakuju i jedan gol protiv Andore negoli da im daju 6 komada. Francuze su uspeli da pobede samo bez njega i to u finalu EP, a i večeras bi ih pobedili da im izlizani nije igrao i upropastio sve upotrebljive lopte i šanse samo da bi postigao gol i dao materijal svom marketingu za analizu koje je sve rekorde porušio tim golom i kako je 'potvrdio' da je najbolji ikada u univerzumu, a i šire.

Trenutna Portugalska reprezentacija je veoma jaka i nema problem da ravnopravno igra sa najjačim svetskim reprezentacijama, pa i da ih pobeđuje, ali bez njega. Videli smo sa kojom lakoćom su rešili Hrvate i Šveđane bez njega, ali sa njim su u drugoj utakmici protiv Šveđana morali da zapnu iz sve snage kako bi mu napravili 157 šansi iz kojih je dao 2 gola, koliko su bez njega dali istim tim Šveđanima iz 3 šanse. Problem je što Francuzi nisu Šveđani i protiv njih ne može Portugal napraviti 157 šansi izlizanom da bi dao 1 gol, ali bez njega dve od četiri šanse sigurno pretvaraju u golove sa obzirom da je bar pola tima Portugala u stanju da postigne gol i uglavnom koliko daju golova toliko je i različitih strelaca, naravno ukoliko ON ne igra.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 15.11.2020
00:20

hrvosima ne leze ni jedni ni drugi, a nama ne lezi niko 😐☹😦