Španci tvrde, Salah i Dibala menjaju klubove, da li je ovo Realov plan?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.10.2020.
09:01
Izvor: Sportske.net

Postaju li svesni realnosti i šta mogu da dobiju Juventus i Liverpul?

EPA-EFE/Paul Ellis / POOL
EPA-EFE/Paul Ellis / POOL

Povezane vesti

U Španiji prate situaciju oko Paula Dibale. On će igrati danas protiv Verone, želi da pokaže da je spreman za Barselonu, ali dogovora oko produžetka ugovora nema.

Argentinac ne odustaje od 15 miliona evra, Juventus sa bonusima nudi 12 želi da ga izjednači sa De Lihtom. Moraju da se dogovore do leta, kada Dibala ulazi u poslednju godinu ugovora, inače će mu cena pasti.

"La Hoja" je odbio pre dva leta Totenhem i Junajted iako je sve bilo dogovoreno, a razmotrio bi jedino odlazak u Španiju. Navodno, Real će, pošto ne želi da plati 180 miliona za Mbapea, sačekati da Francuzu istekne ugovor i dovesti ga bez obeštećenja, a mogli bi da ponude novac za Dibalu.

Juve sigurno neće dozvoliti da Argentinac ode bez obeštećenjam navodno su spremni da prodaju Dibalu i dovedu Salaha, Egipćanin je već igrao u Italiji za Fiorentinu i Romu, a veruje se da bi ga Klop radije prodao nego Manea.


Baner

Naravno, ovo su sve kombinacije u medijima, pitanje šta će od svega biti, da li je Liverpul spreman da se odrekne Salaha, možda otvori mesto za nekog drugog, mlađeg igrača...

baner


Salah nije dao gol juče protiv Šefilda, tačnije jeste, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 26.10.2020
01:10

Ovo su sve suplja nagandjanja...Prvo,Real bi platio ali se ne pita nista jer PSG ima zadnju rec a oni cekaju.Drugo,Dibala kao opcija je potpuno nepotrebna!Nama treba odbrana uz napadaca a ne Dibala!Nama kreativnosti ne nedostaje a pogotovo ako dodje i Mbape,sredina je dobra i za sada ne skripi ali zato skripi odbrana i ne vidim razlog zasto lupati toliki novac u igraca koji nama nece otkloniti ni najmanji problem...Sve i da se ceka da Mbapeu istekne ugovor pare treba potrositi na stopere i bekove!

avatar
Z
Sunday, 25.10.2020
12:34

Daaaa.....a juce ste objavili da je CFC prvi favorit za Dibalu (?!)

avatar
Mangus
Sunday, 25.10.2020
10:22

Salah i Mane imaju 28 godina, ove 29. Nisu matori, ali treba razmisljati o njihovim zamenama. Takvi igraci se ne nalaze tek tako. Dovedeni su Minamino i Jota kao potencijalne zamene, Jota se vec dokazuje dok Minamino pokazuje da ima potencijala. Jedan menja Salaha, drugi Manea. Ocekujem da Liverpul dovede Sara iz Votforda kao direktnu zamenu za Manea, jer je realno Mbape nemoguca meta a Sanco nije mentalno tip kakvog Klop zeli.
Ne vidim sta bi Real dobio dovodjenjem Dibale, posebno sto on ne igra najbolje na krilnim pozicijama, najprijatnije mu je iza napadaca a tu Real ima Kuba koji je veci potencijal i Edegarda. Vise smisla ima da samo sacekaju Mbapea, a da dotle igraju sa onime sto imaju, Asensio, Azar (ako se ikad sastavi), Vinicijus i Rodrigo.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 25.10.2020
10:20

Dibala bi bio top pojacanje,dati im Iska i novac