Iz Rusije sa ljubavlju, prvi put u istoriji rešenje za pošteno suđenje? Da prepišemo od "baćuški"?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 18.08.2020.
12:50
Izvor: Sportske.net

Čini nam se da se ovo nikada nije desilo u ozbiljnim ligama...

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

VAR nije dovoljan, pogotovo ne u Rusiji.

Skandal koji je izbio u prvom kolu šampionata posle utakmice Spartaka i Sočija i dalje trese rusku PL.

Moskovski klub je dugo u senci CSKA i Zenita, jedinu titulu od početka veka osvojili su 2017. godine, pa iako su rekorder sa 22 titule, popularno "Meso" nastavlja da razočarava navijače, u poslednje tri godine sve su gori i gori, treći, peti, pa sedmi.

Na klupi je Nemac Tedesko koji je ime napravio u Šalkeu, jasno, ovaj mladi trener koji je sin italijanskih iseljenika je doveden kako bi ih vratio u borbu za Ligu šampiona.

Ali, Spartak je na startu izgubio dva boda kod kuće, vodili su protiv Sočija, ali su sa dva penala gosti stigli do boda. Iskusni Noboa, Ekvadorac je postigao drugi gol sa bele tačke u 90 minutu, a igrači Spartaka su želeli da izađe sa terena.

Moćni predsednik kluba Leonid Fedun, jedan od najbližih prijatelja Vladimira Putina se rasrdio, optužio sudije da falsifikuju prvenstvo, pa će verovatno, prvi put u istoriji arbitri završiti na poligrafu.

baner kazino

Naime, prema priči iz medija, Fedun je pritisnuo čelnika federacije Djukova, sudije Vasili Kazarkov i asistent iz VAR sobe, Aleksej Eskov će na poligraf.

Ako padnu na popularnom "testu istine", može se očekivati da budu doživotno suspendovani.

Možda nije loše rešenje za Srbiju?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Superliga
Wednesday, 19.08.2020
11:06

Drugi penal cist kao suza, slican sviran i MU protiv sevilje

avatar
Čeki
Tuesday, 18.08.2020
20:06

Ahahahahah kakav cirkus. Pa ajmo rijaliti da pravimo od ovoga. Ljudi, svako ko je iole informisan (pogotovo ja kao pravnik) zna da poligraf nije merodavno dokazno sredstvo i da se moze prevariti. Zato ga sud i ne uzima u obzir. Moze se prevariti lako, a desavalo se cesto da neko prica istinu, ali da zbog straha i nervoze poligraf pokaze da laze. Tako da poligraf nije nikakvo resenje.

avatar
Sale1389
Tuesday, 18.08.2020
18:18

Lopovi veći od nas! Ja pao tu utakmicu, igrao keca na Spartak za 110 eura. Koliko nije bio penal, kada je komentator na Sportklubu rekao"ovo je više od smješnog ako je ovo penal". "Ne mogu da vjerujem".

avatar
Milan K.
Tuesday, 18.08.2020
16:09

Nije tacno da je Fedun bliski prijatelj Putina. On je suvlasnik najvece PRIVATNE naftaske kompanije Lukoil. I on uopste nije u dobrim odnosima sa vlastima u Rusiji. On jednostavno ne moze vise da gleda kako kradu Spartak gospoda iz vlasti na celu sa Milerom, sefom Gazproma. Kao i u Srbiji gde samo C.Z. moze biti prvak u Rusiji je to Zenit.

avatar
Man united
Tuesday, 18.08.2020
20:53

Звезда је првак углавном јер сте ви неспособни. Ко је био први 2017. И тада сте целе сезоне спиновали да је као намештено и да Звезда осваја, па сте ви на крају освојили 'намештено' првенство. Једино што знате је да кукате и плчаете.

avatar
adidas forever
Tuesday, 18.08.2020
13:43

To ovde neće da može jer onaj ko je postavio sudiju drži i poligraf, postavlja pitanja, čita rezultate poligrafa i saopštava ih javnosti, a onaj ko ga je tužio ide u pritvor zbog 'obmane' javnosti i 'širenja neistine'.

avatar
noname
Tuesday, 18.08.2020
13:05

pa ko bi u Srbiji sudio posle drugog kola?