"Zvezda će sigurno igrati grupnu fazu!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 16.08.2020.
10:51
Izvor: Sportske.net

Ubeđen je u to.

Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©
Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Golman Crvene zvezde Milan Borjan je ubeđen da će njegov klub igrati grupnu fazu nekog od dva velika takmičenja.

Na početku sezone ekipa Dejana Stankovića igra odlično, zabeležene su sve četiri pobede i sledeći meč jeste meč prvog kola kvalifikacija protiv Evrope sa Gibraltara.

Milan Borjan je oduvek bio veliki optimista, tako je i sada.

"Optimista sam i uvek verujem, biće teško jer su pravila drugačija. U jedno sam siguran – da ćemo igrati grupnu fazu UEFA tačmičenja! Da li će biti Liga šampiona ili Liga Evrope, ne mogu da garantujem",
rekao je Borjan za "Žurnal".

Na osnovu svega viđenog do sada, za očekivati je da Zvezdu gledamo u grupnoj fazi nekog od dva takmičenja, ali idemo korak po korak...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 16.08.2020
17:07

Iz tvojih usta u Bozje usi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 16.08.2020
11:52

Klub bez prihoda tokom proleća dobije oko 13M € od kojih oko 4M € od FSS koji taj novac dobije od UEFA da bi izbegao dugove koji bi ga ostavili bez licence i da bi izbegao novo izbacivanje iz Evrope, klub čiji je račun u blokadi, a dovodi nove "milionere" u svojim redovima od kojih jednom odmah plaća 300k € pod blokiranim računom, a UEFA ne zanima izvor finansiranja i kršenje finansijskog fer pleja, klub čiji su bivši igrači i potpredsednik kluba u vrhu UEFA, klub čiji je vođa prijatelj s predsednikom UEFA će gotovo sigurno igrati grupnu fazu. Podgrupe pred žreb za prva dva kvalifikaciona kola u kojima bivaju stavljeni od UEFA sa najslabijim mogućim protivnicima i onda od tih najslabijih im izvuku najslabije, a nisam slučajno napisao da izvuku Konah Si ako smeju, ne da ne smeju zato što je Konah Si sila, već zato što znaju da se ne bi mogli oprati da ispadnu od protivnika koga je Partizan izbacio prošle sezone, a koga su nazivali "konobarima iz Velsa". Oni UEFA zovu mafijom, guraju se na prolazima da izađu nakon evropskih blamaža na sopstvenom stadionu, veličaju i ono što UEFA kažnjava, tuku se u Parizu na stadionu, francusko tužilaštvo pokrene istragu nakon pariske šestice, a UEFA na sve to ćuti i izlazi sa simboličnom kaznom. Mančester Siti i PSŽ su male mace za crvenu zvezdu u UEFA.

avatar
Dorotej
Sunday, 16.08.2020
18:26

Tvojim glupostima nema kraja. Čuj, Arapi su "male mace"? City (pre toga PSG) izbegao kaznu i ako su najveći engleski klubovi pritiskali na UEFU da ga izbace iz evropskih takmičenja zbog evidentnog kršenja pravila u transferima. Super bi bilo da je Zvezda tako jaka u UEFI kao što tvrdiš. Na žalost, daleko je od toga. Isto važi i za ostale klubove iz ex. Jugoslavije. Inače, zaboravan si, prevideo si nešto, da je pare dobio i Partizan od FSS-a.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 18.08.2020
18:59

Sudija iz rodnog sela generalnog direktora zvezde sudi utakmicu Astani koja treba da ispadne da bi zvezda bila nosilac u 3. kolu. PSŽ, Siti, Juventus, Real i Uefalona su male mace za zvezdu, male mace koje još nisu oči otvorile, a kad ih otvore za zvezdu će postati tigrovi pa će onda biti "Tole, Ćurković, doušnik iz Partizana" i slično.

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 17.08.2020
07:45

Знаш ли ти ону, лажи имају кратке ноге.

avatar
Dorotej
Sunday, 16.08.2020
11:30

Borjane, molim te nemoj da malerišeš. Pusti se priče sa novinarima. To treba da radi trener. A forma ti već neko vreme nije najbolja, izbacivanje lopte često netačno. Samo nam se vrati u svoju formu sa kojom si nas spašavao kada je zagustilo. Ako ne popravimo igru u odbrani, Evropu nećemo videti. Dobro je da je Zvezda počela da igra posle dužeg vremena lep fudbal. I to nas Zvezdine navijače raduje.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 16.08.2020
11:18

Неозбиљно је олако давати такве изјаве.

avatar
Dorotej
Sunday, 16.08.2020
18:28

Ti iz Knina vole da vatriraju bez potrebe. Zvezdi takve izjave ne trebaju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 18.08.2020
18:57

U medijima Knindže, a protiv Partizana mindže.