Juve te plaća da odeš! Trojica za "dž", Pirlo planira da promeni pola tima, veliki povratak Španca?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 11.08.2020.
09:32
Izvor: Sportske.net

Francuz samo prvi koji je otišao, prava revolucija tek sledi...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Blez Matuidi je na korak od odlaska, praktično je sve završeno, ide u MLS, igraće za Inter Majami. On ima još godinu ugovora, oprostio se od saigrača, priča se da će dobiti i malu odštetu za prevremeni raskid ugovora.

Isto Juventus pokušava da uradi i sa Kedirom i Iguainom. Nemac je odbio još proletos takvu ponudu, on je uglavnom povređen, ima ponude iz MLS, ali Juve će morati da mu plati deo od 6 miliona koje mu ostaju za sledeću sezonu kako bi napustio klub. Ista situacija kod Iguaina, on bi mogao u Ameriku ili River Platu, ali ugovor od 7 miliona po sezoni se ne baca, pa će klub morati i njemu da isplati odštetu kako bi se rešio Argentinca.

U pitanju su ugovori koji vrede blizu 40 miliona evra bruto, Juventus ne traži obeštećenje za igrače, samo da uštedi na platama.

Osim pomenute trojice, Remzi će posle samo godinu dana biti prodat, prema informacijama iz Italije, čeka se neka ponuda iz PL, ali i on ima jak ugovor, videćemo šta će biti sa bivšim igračem Arsenala.

Rugani je na izlaznim vratima, svojevremeno je vredeo 40 miliona, toliko je odbijeno od Čelsija, ali sada klub ni pola tog novca ne može da uzme, pa se nadaju da mogu da ga ubace recimo u neku trampu sa Romom za Zaniola ili Fiorentinom za Kjezu, mada to nije toliko verovatno...

Podsetimo Pjanić je već igrač Barselone, videćemo šta će biti sa Bernadeskijem koji ima lošu sezonu, stigli su Artur i Kuluševski, ali to je tek početak.

Baner


Podmladiće tim, Pirlo smatra da prelazni rok treba da bude prilagođen formaciji 4-3-3, osim Zaniola, želja je Tonali, najveća meta Isko, ali Juve neće žrtvovati Dibalu, o tome navodno nema ni govora. Nedodirljiv je i Ronaldo, a od napadača Raul Himenez ili ipak Milik, ostaju mete, ali se spreman bomba, navodno bi Juventus mogao da vrati Alvara Moratu, pogotovo ako Atletiko dovede Lakazeta.

Pirlo ne smatra da je potrebno više od tri ili četiri igrača, ali na pozicijama koje su ključne, biće više prodaja nego dolazaka, Daglas Košta je takođe na prodaju...

Videćemo kako će sve izgledati...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 11.08.2020
15:46

Isko može za jedno 70-80 miliona

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 11.08.2020
14:38

Vezni red im je ocajan

avatar
juvealexx
Tuesday, 11.08.2020
14:13

Sve će ostati na "pustim željama" , realne mete su Milik i locatelli i to uz neku "razmjenu" jer klub je "u minusu" 50 mil eura a bit će i više ako bude morao platiti higuainu i khediri prijevremeni raskid ugovora , zaniolo ,tonalli i isco su "naučna fantastika" za paraticija i Co 😁

avatar
Zoran Krstin
Tuesday, 11.08.2020
13:30

Tonali, Ruben Neves (ako je ikako moguće), štoper umesto Ruganija, po jedan na levom i desnom boku i broj 9, može Jimenez, koji je sa 1,90 m neobično visok i jak za Meksikanca

avatar
Offside
Tuesday, 11.08.2020
12:18

Zasto Moratu?Dzabe baciti pare ako ne moras,naravno moje misljenje,mnogo bolja opcija je Milik koji je u Italiji ostavio mnogo bolji utisak od Morate i svakako bi bio vece pojacanje.

avatar
Tiribocchi
Tuesday, 11.08.2020
11:30

Prosle sezonu tim je igrao sa 5 igraca svega Scesni,De Ligt,Bentancur,Dybala i Ronaldo svi ostali su setali po terenu koliko da popune brojku i opet bili u igri za sva trofeja. Pored Artur i Kulusevski ko i da dodze sig bice bolje i uraditi vise nego ove sezone jel pomenuti igrace i jos nekoliko nisu uradili apsolutno nista.

avatar
juvealexx
Tuesday, 11.08.2020
14:15

Ne bih se složio , inter je "proigrao" pred kraj prvenstva , i još su se dodatno pojačali ,s toga ako Juventus ne dovede pojačanja u veznom redu i bočnim pozicijama lako bi mogao ostati bez scudetta i ove sezone sarriju je to zamalo "uspjelo" 😁

avatar
scofield
Wednesday, 12.08.2020
01:57
avatar
Johny_Quid
Tuesday, 11.08.2020
11:23

Ako je Morata bomba ....

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 11.08.2020
10:13

Pelegrini , Artur , Tonali/Lokateli , Zaniolo , Kulusevski , Milik

avatar
juvealexx
Tuesday, 11.08.2020
14:16

Locatelli i Milik , zaniola i tonalija zaboravi bit će ti lakše 😁