Koliko je moćan Real, trojica najtalentovanijih na svetu, odbila ugovore, čekaju poziv Pereza!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 08.07.2020.
11:26
Izvor: Sportske.net

Obično se kaže da voz za Real prolazi samo jednom i da je to klub koji nijedan igrač ne može da odbije. Gde ćete bolji dokaz od ovoga...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Pisali smo, Real ne želi da troši novac ovog leta, cilj je da se uštedi i smanje gubici nastali pandemijom, u ovom trenutku "rupa" je 200 miliona, mogla bi da bude sanirana prodajom petorice ili šestorice igrača od kojih je najveće ime Džejms Rodrigez.

Već imaju projektovani plan za naredna dva leta, a koliko znači poziv RFeala, odnosno interesovanje, neka posvedoče ove činjenice.

Naime, trojica igrača koji su uz Sanča i Halanda verovatno najtraženiji na svetu u ovom trenutku, ne žele da produže ugovore jer imaju neku vrstu obećanja da će ih Perez dovesti u Madrid.

Prvi je Kilijan Mbape, on je navodno stavio na čekanje ponudu PSŽ da produži ugovorza 45 miliona po sezoni, u Realu ne može da uzme više od 25, ali njegov san su Los Blankosi i rad sa Zidanom. Ima još dve godine ugovora, narednog leta za PSŽ će biti problem, moraće da smanje cenu ili da za dva leta izgube Mbapea bez obeštećenja. I to može da se desi, njemu se ne žuri, dovoljno je mlad da čeka.

To još više važi za sjajnog Kamavingu iz Rena. On takođe ima ugovor do 2022. Ren želi u Ligu šampiona, drže ih najbogatiji ljudi na svetu, pa nemaju potrebu da prodaju. Oko 80 miliona navodno nije dovoljno, ali cena će pasti sledećeg leta, Kamavinga je već rekao da nema šanse da produži ugovor.

Baner

I na kraju Kai Haverc. On želi u Real, Perez je već obavestio Leverkuzen da su zainteresovani za sledeće leto, talentovani igrač ima ponudu Čelsija, stvar je iskomplikovalo to što Leverkuzen neće igrati Ligu šampiona, pa se fudbaleru žuri.

Ali, ako dobije čvrste garancije Reala, mogao bi da odbije PL i ostane još sezonu.

Na kraju, uz ovu trojicu igrača, meta je, ali u leto 2022. Haland, čime bi uz strašan poker mladih fudbalera, makar se tako nadaju u Madridu, Real obezbedio dominaciju tokom ove decenije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Thursday, 09.07.2020
00:30

Mbape I Haverc bi bili idealni za Reala.Mbapea u spic a Haverca kao nekad Ozila.Sredina Haverc Valverde Kross napad Azar Mbape Vinicius(Rodrigo).Ali trenutno gorece mjesto u Realu je rezervni desni bek i stoper koji ce da zamjeni Ramosa za koju godinu,Militao je dobar ali treba vise minuta vise igre.Za kraj sledece leto bi Real mogao da dovede Haverca i Mbapea ako se sve kockice posloze.Pod tim mislim da se oslobode Jamesa,Bejla i Jovica cije plate ozbiljno jedu platni budzet a ne doprinose timu,za ovog zadnjeg se moze i vratiti dobar deo ulozenog novca.

avatar
Offside
Wednesday, 08.07.2020
21:52

Havercov menadzer ili sta mu je vec je dao izjavu pre par dana da on zeli u Real i ne vidim problem zasto ne bi sacekao do sledeceg leta kada odlazi Modric i verovatno Kros i njega bi sacekala 10-tka i startna postava.Mbape nece sigurno doci ovo leto ali u sledece sam ubedjen.Kamavingu je najbolje sacekati i videti da li je kvalitet,jedna sezone (primer Jovic i Rodrigez) ne znaci nista!

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 08.07.2020
21:46

Jedan je kraljevski klub

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 08.07.2020
21:23

Opet će biti nemoćni protiv Bajerna, više im ni ceo sudijski tim neće pomoći.

avatar
deki trbic
Wednesday, 08.07.2020
18:36

U realu konacno razmisljaju o mladim igracima, Holand i Mbape to je vise nego dovoljno, Haverc i da i ne....retko koji nemac se navika za igru u Spaniji...no mladi francuz je ok, samo je pitanje hoce ga pustiti Ren xD