Vrlo jednostavno, Napolitanac odbio "plavce" zato što je 'Bog'?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 15.06.2020.
09:59
Izvor: Sportske.net

Kada ovako shvatite situaciju, razloga za brigu nije ni bilo.

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Napoli je pre dva dana odigrao 1:1 u revanšu polufinala kupa Italije protiv Intera i tako ukupnim rezultatom 2:1 obezbedio sebi finalni susret sa Juventusom. "Neroazuri" su poveli golom Eriksena, ali je Mertens pri kraju prvog dela igra izjednačio i odveo tim sa juga Italije u finale.

Ovim pogotkom Dris Mertens je hodajuća legenda Napolija pošto je prestigao Mareka Hamšika kao najefikasniji pojedinac u istoriji kluba sa "San Paola". Belgijanac je na koti 122, a imaće prilike i naredne sezone da poboljša učinak.

Mertensu krajem sezone ističe ugovor, tokom januara je bio na meti Čelsija, ali novinar Kristof Teror objašnjava šta je preokrenulo prvobitnu odluku za odlaskom.

"U januaru je postojalo interesovanje Čelsija, bio je prilično ubeđen. Ali jednom kada ste na jugu Italije, sa dosta novca i bog ste, zašto bi menjali to? Došao bi u Premijer ligu kao niko dok je u Italiji prava zvezda", objašnjava Belgijanac.

Bog ili ne Napolitanci ne smeju da dozvole sebi da izgube najboljeg igrača za 'džabe', italijanski mediji pišu kako će se uskoro i ozvaničiti novi trogodišnji ugovor za omalenog ofanzivca.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke