Mendeš doneo ponudu, 150 miliona za dvojicu, jedan nikada nije ni obukao dres Barse!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 08.06.2020.
13:44
Izvor: Sportske.net

Portugalac stigao sa ponudom, ona bi značila da Barsa može da vrati Nejmara, ali teško će se ovo desiti...

EPA-EFE/JAKUB GAVLAK
EPA-EFE/JAKUB GAVLAK

Povezane vesti

Žoze Mendeš ranije nije baš radio sa Barselonom, većina njegovih igrača je završavala u Realu, ali sada je Kataloncima prodao par fudbalera, plus zastupa talentovanog Ansu Fatija, novi biser "La Masije".

Katalonski "Sport" piše da je Mančester Junajted poslao ponudu, 100 miliona za napadača koga je Juventus želeo u trampi za Pjanića, a Barsa odbila.

Katalonci neće prihvatiti ponudu "Đavola" koji su izgleda odustali od Sanča jer Fati bi trebalo da bude novi Nejmar. On je eksplodirao na početku sezone, kasnije pao, ali svejedno u pitanju je igrač koji je porušio sve rekorde u Primeri i Ligi šampiona kada su debiji i golovi u pitanju.

Drugi igrač je fudbaler koga je Barselona kupila zimus ali ga nisu doveli u klub. U pitanju je sjajni Trinkao iz Brage. Naime, on je plaćen 23 miliona, plus je Abel Ruiz otišao u Portugal, dakle čitav posao je iznosio 30 miliona.

Ali, sada je Mendeš doneo od neimenovanog kluba ponudu da za 50 Trinkao bude prodat. Dakle, niti je predstavljen na "Kamp Nou" niti je upoznao saigrače, ni predsednika, a mogao bi da bude prodat.

Ipak to se neće desiti jer Barselona ima ozbiljne planove sa ovim igračem koji može da igra na više mesta u napadu i svakako bi bio rešenje, pogotovi ako Dembele bude nekome ustupljen ili čak prodat ovog leta.

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 09.06.2020
08:59

Ma daj 100. Dančo izmislio ovu igru za njega.

avatar
Mirjevac
Monday, 08.06.2020
15:59

Neko rece da je barca propala, a ne vide da njeni igraci koje ona moze dlobodno da proda i da bez njih normslno igra i da osva i da pobedjuje, kostaju preko 500 miliona! Evo ovaj Trinkao jos nije ni dodo barca na njega moze da zaradi 20 miliona, AnsuFati 100, Todibo 25, Dembele neka bude 70, Kutinjo 70, Semedo 40, Firpo 40, Perez koji je u Romi na pozajmicu 15, nekoliko u Betus na pozajmicu koji ce da se prodaju za po 10 do 15 miliona, Raketic 20,Vidal 10, tako da barca moze da zaradi oko 400 do 500 miliona i to nisam sve naveo! I sve ove igrace da proda barca ima opet dobre igrace da i dalje pobedjuje i da osvaja trofeje i cak ako nikog ne kupi!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 08.06.2020
15:33

Svaka cast malom Fatiju, vidi se da je talentovan ali nivo na kojem je Sancho sada, nmgu se porediti u niti bilo kojem pogledu. Vjerujem da bi jedino PSG mogao poslati toliku ponudu za Fatija.

avatar
BlueBoy84
Monday, 08.06.2020
23:38

U pravu si Fati ma nikada neće biti na nivou Sanča. Daj Bože da ga ne upropaste kao Krkića. Za njega niko nije mogao poslati ovoliku ponudu. Još puno mleka on mora popiti.