Budućnost u startu ''u prednosti'' u odnosu na Zvezdu i Partizan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.06.2020.
11:25
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Tako bar veruje još jedan od igrača koji su potpisali novi ugovor sa Podgoričanima.

BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Buducnost VOLI/DS

Povezane vesti

Veoma su aktivni u podgoričkoj Budućnosti ovih dana, iako je tek početak juna oni su formirali najveći deo tima za sledeću sezonu.

Posle sinoćnje sednice Upravnog odbora kluba potvrđeno je na kojih 10 igrača će sigurno moći da računaju u sledećoj sezoni, a poslednji u nizu igrača koji su potpisali nove ugovore prethodnih dana je centar Zoran Nikolić.

On veruje da će Budućnost od starta sledeće sezone biti u prednosti u odnosu na rivale u ABA ligi, jer se svi ovi igrači već odlično poznaju iz protekle sezone i neće biti problema sa uigravanjem ekipe, iako se tek očekuju pojačanja iz inostranstva.

''To nam odmah daje blagu prednost u smislu, jer puno vam olakšava situacija kada se znate. Sada svi dobro znamo kao tim šta možemo da očekujemo kad se nađemo u nekoj situaciji i kako da na to odreagujemo. Dobro smo radili ove sezone, ubeđen sam da će tako biti i naredne, te da ćemo svi napredovati. I individualno i kao ekipa'', izjavio je Nikolić, a prenose ''Vijesti''.

Ipak, pitanje je u kojoj meri će Crvena zvezda i Partizan menjati sastave tokom leta, pa nije baš izvesno da će i u ovom smislu Podgoričani biti u bilo kakvoj prednosti.
-
Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke