"Marka" tvrdi, Luka Jović doneo odluku!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.05.2020.
12:07
Izvor: Sportske.net

Ona je i logična i razumljiva, da li je ovo novi početak?

marca.com
marca.com

Povezane vesti

Luka Jović je ponovo na naslovnoj strani "Marke".

Ovoga puta iz pravih razloga. Najtiražniji španski list bavi se sudbinom našeg fudbalera koji je doveden kao veliko obećanje i za 60 miliona evra u Madrid i ovu sezonu bi što pre da zaboravi.

Ona nije gotova, nastavlja se 11. juna, ali je problem u povredi, Jović se povredio u Beogradu, pitanje je da li može da se oporavi do kraja šampionata koji će se igrati po ubrzanom sistemu. Postoje dileme, šta ako Marijano Dijaz posle gola u "El Klasiku" iskoristi šansu menjajući Benzemu, kako će se to odraziti na status Srbina?

Međutim, list tvrdi da je odluka donesena i potvrđena, da je Jović odbio svaku mogućnost da napusti Madrid. Naime, priče o Milanu, iako ga Ragnik želi nisu realne, prvo jer Milan nema dovoljno novca, drugo jer je Jovićeva plata velika, i treće i najvažnije, Real ga neće prodati.

Naime, posle konsultacija sa Zidanom, klub je odlučio da Srbinu pruži šansu i u narednoj sezoni, neće dovoditi napadača, priče o Obamejangu nemaju nikakvu osnovu, ovog leta Real neće ulagati u ofanzivu, čekaju Halanda i Mbapea narednih sezona.

Baner live stream


Jović je rešen da ostane, da pokaže da nije zaboravio da daje golove. Potrebna mu je koncentracija, plus veća minutaža, ovo drugo će dobiti. Prilika da spasi karijeru u klubu, nova sezona značiće 12 meseci više adaptacije, tvrdi da je naučio jezik, nije bilo sporno njegovo zalaganje na treningu, mada su se pojavljivale tvrdnje da nepoznovanje jezika i preveliko oslanjanje na Modrića jesu problem za uklapanje.

Koje ponude je imao Real?

Prvo pozajmica u Milan, ili Napoli, mada su ovi drugi želeli da ga kupe. Javljali su se timovi iz Bundeslige sa idejom da otkupe Jovića, ali da Real zadrži pravo da ga vrati, odnosno da ima klauzulu o otkupu ugovora.

Sve to stavljeno je na stranu, Jović ostaje u Realu i nadajmo se da će prva sezona biti samo neprijatno sećanje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Tuesday, 26.05.2020
13:42

Adaptira ce se on brzo na odlazak..glava prazna

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 26.05.2020
13:09

On se kao nesto pita ...

avatar
RealisticChelseaFan
Tuesday, 26.05.2020
12:17

Nekad su igraci zabijali dva, tri gola na debiji, a danas mu treba dve sezone da se adaptira...

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 26.05.2020
13:57

Nekom treba da se adaptira na fakultet 3,4 godine tako ti je to...